Banita8 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Witam Powiedzcie mi jak zmienić ikony w miui 9,5 Kiedyś wchodziłem w motywy był tam ten ludzik, własne itd i się wszystko zmieniało. A teraz ni cholery nie mogę znaleść tego ludzika.
Banita8 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2018 (edytowane) No nie ma :-/ Napisz mi proszę dokładną lokalizację. Ustawienia/motywy/ i tu mam tylko kilka motywów i guzior "wstecz" I konta też mi pogineły, niby jestem zalogowany do google ale w zakladce "konta" nic nie ma. Edytowane 4 Kwietnia 2018 przez Banita8
Nezumi Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Masz Xiaomi.eu czy Global? Na Xiaomi.eu jest wszystko ok, ludek (a raczej okrąg jakby z uśmiechem) znajduje się w prawym dolnym rogu apki motywy.
Banita8 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Global Ja chyba za głupi juz jestem bo nic nie widze.
Kacper Skrzypek Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 (edytowane) Zgaduje ze to ma zwiazek z tym tymczasowym ograniczeniem dostepu do Motywow w Polsce na oficjalnych MIUI. Pomoze pewnie zmiana regionu na jakis spoza UE albo wgranie Xiaomi.eu... @Banita8 masz apkę Motywy czy możesz wejść tylko w Ustawieniach? Edytowane 4 Kwietnia 2018 przez Orjon
Banita8 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2018 3 minuty temu, Orjon napisał: Zgaduje ze to ma zwiazek z tym tymczasowym ograniczeniem dostepu do Motywow w Polsce na oficjalnych MIUI. Pomoze pewnie zmiana regionu na jakis spoza UE albo wgranie Xiaomi.eu... @Banita8 masz apkę Motywy czy możesz wejść tylko w Ustawieniach? Moge wejsc tylko przez ustawienia. I masz racje zmiana regionu pomogła. Dziekuje za pomoc. I ciekaw jestem czy to naprawią. 1
Nezumi Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. 43 minuty temu, Banita8 napisał: I ciekaw jestem czy to naprawią Tu nie ma co naprawiać, bo nic zepsute nie jest, chyba że prawo w UE, bo to z jego powodu masz okrojone apki i dostęp do chmurki od Xiaomi. Majfriendy po prostu muszą dostosować te apki pod nowe prawa w UE (bodajże chodzi o RODO, ale głowy sobie uciąć nie dam).
Rekomendowane odpowiedzi