krystiandz1 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Co poustawiać aby wyświetlała się nazwa kontaktu przy połączeniu przychodzącym Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Xanth Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 (edytowane) 3 sposoby: 1. Zmienić język w telefonie na angielski albo 2. Zainstalować dodatkową appkę, taką jak Notify&Fitness albo Amazfit Tools albo 3. Zainstalować modyfikowany Mi Fit (w przypiętym poście). X. Edytowane 4 Kwietnia 2018 przez Xanth
krystiandz1 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2018 3 sposoby: 1. Zmienić język w telefonie na angielski albo 2. Zainstalować dodatkową appkę, taką jak Notify&Fitness albo Amazfit Tools albo 3. Zainstalować modyfikowany Mi Fit (w przypiętym poście). X.Nie działa niestety pokazuje tylko niektóre kontakty i nie wiem jak to ugryźć Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Xanth Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Piszemy o Amazfit Bip czy Pace? Bo to co wyżej, z Bip działa bez problemu. Na Pace się nie znam. X.
krystiandz1 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Piszemy o Amazfit Bip czy Pace? Bo to co wyżej, z Bip działa bez problemu. Na Pace się nie znam. X.Pace bo na BIP nie miałem problemu po zmianie zegarka nie wyświetla kontaktów tylko nr tel.Niektóre pokazuje a inne nie i nie wiem jak to zrobicWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
krystiandz1 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Problem rozwiązany trzeba przed nr telefonu dopisać +48 i wszystko ładnie wyswietlaWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
DarkFamiliarity Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 (edytowane) mam podobny problem w moim BIPie, 1. fakt po zmianie języka na angielski zaczęło pokazywać numer telefonu ale dalej bez nazwy kontaktu. 2. po instalacji Notify&Fitness i odpowiednim skonfigurowaniu,dalej nie działa a Amazfit Tolls nie próbowałem bo jest płatny (no chyba że będę miał 100% pewności że zadziała to kupię). 3. albo jestem ślepy albo nie ogarniam,ale jak mógłbyś podać jeszcze raz link do tego modyfikowanego Mi Fita. Edytowane 23 Kwietnia 2018 przez DarkFamiliarity
Xanth Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 W N&F zadziała po wykupieniu licencji. W darmowym nie ma. X. PS. Amazfit Tools na 100% zadziała, używa go moja żona, i kilku kumpli, działa u każdego. Ja używam N&F (bo ma loader) i też działa
Carburator Opublikowano 26 Lipca 2018 Opublikowano 26 Lipca 2018 Dnia 23.04.2018 o 20:11, DarkFamiliarity napisał: 2. po instalacji Notify&Fitness i odpowiednim skonfigurowaniu,dalej nie działa a Amazfit Tolls nie próbowałem bo jest płatny (no chyba że będę miał 100% pewności że zadziała to kupię). Działa w Mi Bandage. Jest w sklepie GP. Polskie menu, wiele ustawień. Działa równolegle z MiFit.
Rekomendowane odpowiedzi