Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

3 sposoby:

1. Zmienić język w telefonie na angielski albo

2. Zainstalować dodatkową appkę, taką jak Notify&Fitness albo Amazfit Tools albo

3. Zainstalować modyfikowany Mi Fit (w przypiętym poście).

X.

Edytowane przez Xanth
Opublikowano
3 sposoby:
1. Zmienić język w telefonie na angielski albo
2. Zainstalować dodatkową appkę, taką jak Notify&Fitness albo Amazfit Tools albo
3. Zainstalować modyfikowany Mi Fit (w przypiętym poście).
X.
Nie działa niestety pokazuje tylko niektóre kontakty i nie wiem jak to ugryźć

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Piszemy o Amazfit Bip czy Pace? Bo to co wyżej, z Bip działa bez problemu. Na Pace się nie znam.
X.
Pace bo na BIP nie miałem problemu po zmianie zegarka nie wyświetla kontaktów tylko nr tel.
Niektóre pokazuje a inne nie i nie wiem jak to zrobic

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

mam podobny problem w moim BIPie,

1. fakt po zmianie języka na angielski zaczęło pokazywać numer telefonu ale dalej bez nazwy kontaktu.

2. po instalacji Notify&Fitness i odpowiednim skonfigurowaniu,dalej nie działa a Amazfit Tolls nie próbowałem bo jest płatny (no chyba że będę miał 100% pewności że zadziała to kupię).

3. albo jestem ślepy albo nie ogarniam,ale jak mógłbyś podać jeszcze raz link do tego modyfikowanego Mi Fita.

Edytowane przez DarkFamiliarity
Opublikowano

W N&F zadziała po wykupieniu licencji. W darmowym nie ma.

X.

PS. Amazfit Tools na 100% zadziała, używa go moja żona, i kilku kumpli, działa u każdego. Ja używam N&F (bo ma loader) i też działa ;) 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
Dnia 23.04.2018 o 20:11, DarkFamiliarity napisał:

2. po instalacji Notify&Fitness i odpowiednim skonfigurowaniu,dalej nie działa a Amazfit Tolls nie próbowałem bo jest płatny (no chyba że będę miał 100% pewności że zadziała to kupię).

Działa w Mi Bandage. Jest w sklepie GP. Polskie menu, wiele ustawień. Działa równolegle z MiFit.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...