RexHunt Posted March 14, 2018 Share Posted March 14, 2018 Mam problem z pewną aplikacją. Dotychczas korzystałem z globala 9.2 i na tej wersji aplikacja Motion (animowana tapeta) działała perfekcyjnie, przerzuciłem się na MIUI Polska i w sklepie Play jest napisane że aplikacja nie jest zgodna z moim urządzeniem. Zależy mi na tej apce. Co robić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kermitos Posted March 14, 2018 Share Posted March 14, 2018 Poszukaj w googlach .apk i spróbuj zainstalować ręcznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RexHunt Posted March 14, 2018 Author Share Posted March 14, 2018 Niestety nic to nie dało. Sama aplikacja włącza się, można przebierać w opcjach, ale po dotknięciu "Open" wywala do pulpitu i standardowy błąd "aplikacja przestała działać". Link to comment Share on other sites More sharing options...
RexHunt Posted March 18, 2018 Author Share Posted March 18, 2018 Została wydana aktualizacja - aplikacja Motion w końcu działa bez problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts