addrian_s Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 (edytowane) Witam, ostatnio zaktualizowałem telefon do 8.3.1 i nie chce działać odblokowanie poprzez podwójne stuknięcie w ekran. W opcjach włączone tak jak być powinno. Ktoś ma taki problem? Edytowane 4 Marca 2018 przez addrian_s
mariusz.ur Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 Działa , coś poszło nie tak podczas aktualizacji . Spróbuj restart . 1
addrian_s Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Opublikowano 4 Marca 2018 (edytowane) Ponowna aktualizacja nie przyniosła poprawy. Edytowane 4 Marca 2018 przez addrian_s
mariusz.ur Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 (edytowane) Może to zależy od dotyku jaki masz . Nie pierwszy raz i nie ostatni po aktualizacji na niektórych telefonach wszystko będzie ok a na innych będą problemy . Dlaczego ? Różni dostwcy części . Edytowane 4 Marca 2018 przez mariusz.ur
addrian_s Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Opublikowano 4 Marca 2018 Różnica jest w Panel ID, u mnie: nt35596 tianma fhd video mode dsi panel
mariusz.ur Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 Tu raczej będzie to zależało od TP czyli dotyku . Aida64 pokazuje tylko LCD . Wejdź w ustawienia / infirmacje o telefonie i kliknij kilka razy w wersja jądra . W menu testowym wybierz 1. Infirmacje o wersji
mariusz.ur Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 (edytowane) Jeśli to błąd w aktualizacji , to pewnie za tydzień będzie poprawiony . Narazie brak innych zgłoszeń .Może dopisz w temacie , że chodzi o podwójne stuknięcie Edytowane 4 Marca 2018 przez mariusz.ur
addrian_s Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Opublikowano 4 Marca 2018 Generalnie to telefon był na wymianie wyświetlacza i to pewnie dlatego. Wcześniej wszystko działało jak powinno., jednak przez czas kiedy był w naprawie wyszyły 2 aktualizacje i pomyślałem, że to może coś związane z tym. Zobaczymy jak będzie z kolejną.
Rekomendowane odpowiedzi