Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawa wygląda następująco: 

Postanowiłem zmienić sieć i od wczoraj(18.02) jestem w T-mobile po migracji z play. Numer mi przenieśli, niby wszystko ok. W niedzielę rano tylko musiałem uruchomić telefon ponownie, żeby zaczęły działać dane mobilne. Jednak od wczoraj nie mogę wykonywać połączeń wychodzących z mojego telefonu. Jak ktoś do mnei dzwoni- jest ok, pisać i odbierać smsy mogę, internet też działa bez zarzutu. Tylko te połączenia. Domyślnie używałem pierwszego slotu na karte SIM. 

Dziś jednak w ramach testu umieściłem kartę w drugim slocie czyli nanoSIM i co? I wszystko działa- łącznie z połączeniami wychodzącymi... Czy ktoś ma jakiś pomysł z czym to może być związane? Nie mam na razie innej karty żeby sprawdzić w pierwszym slocie. Telefonu używam od czerwca/lipca zeszłego roku i nie miałem żadnych zastrzeżeń. To pierwsza niedogodność jaka sie pojawiła.

Opublikowano

Tak, dziś sprawdziłem na dwóch innych kartach- z premium mobile i orange. Żadna z nich nie miała problemu z wykonywaniem połączeń z pierwszego slotu. Tylko moja. W drugą stronę podobnie- na innych telefonach moja karta działa bez zarzutu oraz na drugim slocie u mnie w telefonie.

• kamillm zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...