Krzysztoff Opublikowano 18 Lutego 2018 Opublikowano 18 Lutego 2018 Temat już był poruszany ale trzeba go powtórnie otworzyć bo nie został rozwiązany, a moderator niesłusznie zamknął wątek. Pytanie aktualne - jak w MIUI 9.2 ustawić aby przy każdej wiadomości sms pojawiała się godzina?
0 FromWP Opublikowano 18 Lutego 2018 Opublikowano 18 Lutego 2018 16 minut temu, Krzysztoff napisał: Pytanie aktualne - jak w MIUI 9.2 ustawić aby przy każdej wiadomości sms pojawiała się godzina? A nie pojawia się? Mam przy każdej wiadomości kiedy i o której godzinie. Może napisz jaki telefon, rom i wersja Androida.
0 FromWP Opublikowano 18 Lutego 2018 Opublikowano 18 Lutego 2018 I nie masz informacji w wiadomościach kiedy i o jakiej godzinie? Sortują się nie od najnowszej? Mam to samo w ustawieniach (Miui 9.2.... tylko android 6.1) i sortuje według czasu i przy każdej wiadomości mam info o godzinie.
0 Nezumi Opublikowano 18 Lutego 2018 Opublikowano 18 Lutego 2018 Wszystko mam tak samo, Android 7.0 i czas przy SMS pokazuje, oczywiście nie przy każdym, ale co kilka sms jest podana godzina, a nawet data po 24h się pojawia. 1
0 FromWP Opublikowano 18 Lutego 2018 Opublikowano 18 Lutego 2018 U mnie przy każdym. W tych z poprzednich dni pokazuje datę, ale po wejściu także godzinę.
0 Nezumi Opublikowano 18 Lutego 2018 Opublikowano 18 Lutego 2018 12 minut temu, FromWP napisał: U mnie przy każdym. No właśnie u mnie pokazuje godzinę co kilka sms (z tego co widzę, jeżeli do 1 osoby mam więcej wiadomości w podobnej godzinie np 11:10, 11:11, 11:12, to pokazuje tylko godzinę z 11:10, potem kilka wiadomości bez godziny, przerwa kilka minut i kolejną pokazuje dopiero 11:30).
0 Krzysztoff Opublikowano 18 Lutego 2018 Autor Opublikowano 18 Lutego 2018 24 minuty temu, Nezumi napisał: No właśnie u mnie pokazuje godzinę co kilka sms (z tego co widzę, jeżeli do 1 osoby mam więcej wiadomości w podobnej godzinie np 11:10, 11:11, 11:12, to pokazuje tylko godzinę z 11:10, potem kilka wiadomości bez godziny, przerwa kilka minut i kolejną pokazuje dopiero 11:30). No i właśnie mnie to wpienia że muszę za każdym razem wchodzić w szczegóły żeby sprawdzić konkretną godzinę konkretnej wiadomości. Ciekawe jest to że FromWP ma wszędzie godziny na 9.2 na androidzie 6.1. FromWP - rozumiem, że tej starej opcji z MIUI 8 w stylu "sortuj wg czasu" u Ciebie też nie ma w ustawieniach SMS w Twoim 9.2, ale pomimo tego "default" masz przy każdym SMS godzinę?
0 Nezumi Opublikowano 18 Lutego 2018 Opublikowano 18 Lutego 2018 Byc moze od androida 7.0 cos google zmienilo? Trzeba by poszperac. Nic z tym raczej nie zrobisz. Tylko u mnie problemu nie ma z tym... Jezeli nie ma podanej godziny, to sms jest z tej samej co wczesniejszy lub roznia sie 1-2min...Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
0 FromWP Opublikowano 19 Lutego 2018 Opublikowano 19 Lutego 2018 Sprawdziłem dokładniej i rzeczywiście w danym wątku jak odpowiedzi są prawie natychmiastowe to przy nich nie wyświetla godziny ani daty. Jak jest dłuższa przerwa (trudno stwierdzić po czasie jaka, prawdopodobnie kilkuminutowa) już godzina się pojawia. Sortowanie tak czy inaczej jest według czasu.
Pytanie
Krzysztoff
Temat już był poruszany ale trzeba go powtórnie otworzyć bo nie został rozwiązany, a moderator niesłusznie zamknął wątek.
Pytanie aktualne - jak w MIUI 9.2 ustawić aby przy każdej wiadomości sms pojawiała się godzina?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi