Witam korzystam juz 2 lata z mojego xiaomi mi 4s, (jestem mega zadwolony z tego modelu) przychodzi czas na zmiany, zastanawiam sie co obecnie wybrac czy jakis starszy model z roku 2017 czy jakas nowosc ktora bedzie wchodzic na rynek w tym roku. ( pomozecie, doradzicie jakis sprawdzony model??
Moje wymagania;
Cena 1000-1500 zl
Wielkość ekranu/Rozdzielczość: 5-5,5 cal
Ilość RAM/ROM/Procesor: Min 4gb ram
Dual/Single sim: tak
Preferowane marki: kwestia zastanowienia
Miejsce zakupu(Polska/Chiny): 70 /30 ze PL
Wymagania (parametry, funkcje): Solidna bateria, dobra szybkosc pracy i plynny system, przyzwoity aparat, ( NFC moze byc) Super wyglad ( preferuje kolory niebieski , zloty)
Opis:Tak jak wyzej chce wymienic xiaomi mi 4s na cos rownie dobrego , zbey nie okazalo sie parametrami slabsze
Question
michals19s
Witam korzystam juz 2 lata z mojego xiaomi mi 4s, (jestem mega zadwolony z tego modelu) przychodzi czas na zmiany, zastanawiam sie co obecnie wybrac czy jakis starszy model z roku 2017 czy jakas nowosc ktora bedzie wchodzic na rynek w tym roku. ( pomozecie, doradzicie jakis sprawdzony model??
Moje wymagania;
Cena 1000-1500 zl
Wielkość ekranu/Rozdzielczość: 5-5,5 cal
Ilość RAM/ROM/Procesor: Min 4gb ram
Dual/Single sim: tak
Preferowane marki: kwestia zastanowienia
Miejsce zakupu(Polska/Chiny): 70 /30 ze PL
Wymagania (parametry, funkcje): Solidna bateria, dobra szybkosc pracy i plynny system, przyzwoity aparat, ( NFC moze byc) Super wyglad ( preferuje kolory niebieski , zloty)
Opis:Tak jak wyzej chce wymienic xiaomi mi 4s na cos rownie dobrego , zbey nie okazalo sie parametrami slabsze
Prosze o propozycje z plusami danego telefonu
Edited by michals19sLink to comment
38 answers to this question
Recommended Posts