Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem pojawił się gdy chciałem ustawić odblokowanie telefonu po przez BT. I teraz BIP sam mi się podświetla na 30 sek z ikoną łączności, gaśnie, ale jest widoczna ta sama ikona i za 2 sek całkiem się wyłancza (czarny ekran) i cały proces sie powtarza aż do wyczerpania baterii.

Aplikacje widzą zegarek próbują się z nim połączyć ale co ciekawe mam komunikat potwierdzający sparowanie ale nie działa mi w ogóle dotyk i guzik masakra.

Pomożecie.

Opublikowano

Zainstaluj oryginalnego MIFITa, wyłącz odblokowywanie po bluetooth bo na modyfikowanych MIFITach ta funkcja nie działa. Tyczy się to każdej apki modyfikowanej i każdego zegarka/opaski. 

Opublikowano (edytowane)
Dnia 11.02.2018 o 12:47, Macieqopc napisał:

Problem pojawił się gdy chciałem ustawić odblokowanie telefonu po przez BT. I teraz BIP sam mi się podświetla na 30 sek z ikoną łączności, gaśnie, ale jest widoczna ta sama ikona i za 2 sek całkiem się wyłancza (czarny ekran) i cały proces sie powtarza aż do wyczerpania baterii.

Aplikacje widzą zegarek próbują się z nim połączyć ale co ciekawe mam komunikat potwierdzający sparowanie ale nie działa mi w ogóle dotyk i guzik masakra.

Pomożecie.

Wydaje mi się że o tym samym pisał @Orkanus

tu:

Edytowane przez Pan Arek