Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was, zyczliwi ludzie proszę o poradę. Mam RN 4X SD i telefon byl w bootloopie wiec zrobilem testpointa wrzucilem Mu nowy soft i telefon wciaz nie odpala. Staje na ladowaniu Androida i dalej nic. Wgralem najnowszy stable i dev ROM dla tego modelu i nie pomoglo. Robic downgrade zmienic wersje mi flash czy co dalej począć ? Poproszę o rady. Nie wiem jak się uwalil zadanie jest go naprawić. 

Opublikowano (edytowane)

czyli ze wbiles w edl przez test point i wgrales przez mi flash rom z opcja clen all?  moze wgraj jakis starszy stable jeszcze na marshmellow czy cos :P? 

Ile ten telefon był nie uzywany? jest szansa ze sie rozladowal moze potrzeba mu chwili pod ładowarka ? Dlaczego telfon zlapal bootloopa ?

Edytowane przez Lamcza
Opublikowano

On jest naladowany na 50% i normalnie laduje. Z bootloopa go wyjalem jest teraz w bootstandzie czyli stoi na pasku ladowania Androida. Za namową wgram Mu starszy soft. Nie wiem jak wpadl w tego bootloopa Bo to nie moj sprzet. Tak wbilem w EDL przez TP flashowalem z clean all i z clean and lock softem global dev i stable. 

Opublikowano

@Lamcza Moim zdaniem bzdura - gdyby tak było, to nie mógłbym wgrać globala stable 8.5.7.0 na Redmi 4A z moim odblokowanym bootloaderem ;) zasadniczo to nie powinno mieć żadnego wpływu - a te białe gwiazdki z tego co widzę są przy telefonach których nie dotyczy w ogóle blokowanie bootloadera...

Opublikowano

@Orjon

nie wiem tez pierwsze slysze:P ale skoro nic nie pomaga to moze sprawdzic i gwiazdki :D a wtedy my bedziemy wiedziec czy to cos daje. Uzyjmy go jako krolkika doswiadczalnego :D !

giphy.gif

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...