metalmaniak1 Opublikowano 5 Lutego 2018 Opublikowano 5 Lutego 2018 Witam, zaktualizowałem mojego rn3p do miui 9 global stable. Niestety mam od tego czasu poważny problem. Powiadomienia o przychodzących SMS i z niektórych aplikacji np. Flash Score przychodzą z dużym opóźnieniem ok. 30 minut. Zawsze w tym momencie przychodzi wszystko naraz, a potem znowu cisza. Próbowałem i na global dev jest to samo. Oszczędzanie energii w aplikacjach wyłączone, wszystkie są dodane do autostartu i mają uprawnienia do wszystkich możliwych powiadomień. Co jeszcze można zrobić, żeby to naprawić? Czy można ewentualnie wrócić do poprzedniego miui 8 w którym tego problemu nie było? Dzięki z góry za pomoc. Pozdrawiam.
crazykoko Opublikowano 7 Lutego 2018 Opublikowano 7 Lutego 2018 Nie chcę dublować tematu więc napiszę tutaj. Po aktualizacji do Global 9.2 (9.2.4.0.MHOMIEK) pojawił się problem z klawiaturą w aplikacji telefon i kontakty. Litery pod cyframi mam w cyrylicy, czyli jednym słowem po rosyjsku To samo jest z listą alfabetyczną w kontaktach. Jak można to zmienić, bo za cholerę nie mogę dojść. Klawiatura jest normalnie, pisanie sms czy maili wszystko jest po polsku. Tylko przy wybieraniu numerów jest problem.
crazykoko Opublikowano 7 Lutego 2018 Opublikowano 7 Lutego 2018 Buhahahaha, najciemniej pod latarnią. Dzięki wielkie. Oczywiście pomogło
Rekomendowane odpowiedzi