lukaszgrb Opublikowano 2 Lutego 2018 Opublikowano 2 Lutego 2018 W pierwszych słowach Chciałbym wszystkich powitać gdyż Jestem na forum nowy i jest to Mój pierwszy post . Mam taki problem iż nie Mogę znaleźć Romu do Xiaomi Redmi 4A który posiadałby autorotację w smsach ,język polski no i byłoby super gdyby był to MIUI 9 . Dodam że słabo się na tym wszystkim znam więc bardzo proszę o wyrozumiałość umiem jedynie z flashować telefon programem MiFlash a telefony nie leżą w kręgu Moich zainteresowań poprostu bardzo do gustu przypadło Mi Xiaomi ale strasznie Mnie denerwuje brak autorotacji w smsach . Dodam że znajdywałem i wgrywałem MIUI9 aczkolwiek nie miały PL jezyka i autorotacji . Bootloader odblokowałem . Z góry bardzo dziękuję za podesłanie jakiegoś linku czy coś .
MD13 Opublikowano 2 Lutego 2018 Opublikowano 2 Lutego 2018 (edytowane) A wgrywałeś rom eu . Bo przecież romy eu mają rotację w SMS. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Edytowane 2 Lutego 2018 przez MD13
lukaszgrb Opublikowano 2 Lutego 2018 Autor Opublikowano 2 Lutego 2018 chyba nie Eu bo niestety znalazłem same w wersji chińskiej lub global ... Nie mogę znaleźć odpowiedniej wersji romu...
Kacper Skrzypek Opublikowano 2 Lutego 2018 Opublikowano 2 Lutego 2018 @lukaszgrb https://miuipolska.pl/download albo jak wyżej @Stanstok podlinkował do ostatniej stabilnej
mrosi Opublikowano 8 Lutego 2018 Opublikowano 8 Lutego 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi