kierownik Opublikowano 28 Stycznia 2018 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Cześć. Próbuję od jakiegoś czasu odblokować swoje mi5. Problem w tym że podłączyłem go pod konto xiaomi, na którym jakieś pół roku temu odblokowałem Redmi 4x. Teraz kiedy chcę wysłać prośbę o odblokowanie, przenosi mnie od razu do pobrania miunlock. W samym programie z kolei linkuje mnie do wysłania prośby, i tak w kółko. Jakieś sugestie?
abc00 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Otrzymana zgoda dla danego konta z reguły pozostaje już do niego przypisana i potem bez problemu można odblokowywać kolejne urządzenia. U ciebie to by się również zgadzało bo przenosi do pobierania mi unlock. Moja sugestia to wykonać wszystko dokładnie od 6 punktu (6.5 zrobiłeś?) z tego tematu:
kierownik Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2018 Po zalogowaniu się do mi unlock mam taki komunikat (Załącznik). Kiedy kliknę go przenosi mnie do strony pobierania miunlock (dokładnie ta sama wersja którą mam).
Pietr Opublikowano 28 Stycznia 2018 Opublikowano 28 Stycznia 2018 I musisz zezwolić na odblokowanie OEM w ustawieniach programisty.
Rekomendowane odpowiedzi