GrzegK Opublikowano 17 Stycznia 2018 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Witam Mam problem ze współpracą miboxa i słuchawek bluetooth (sprawdzane na creativach i JBL). Słuchawki parują się bezproblemowo, ale po chwili używania box zaczyna się wieszać (przycinać) dotyczy to słuchania muzyki i oglądania filmów. Po wyłączeniu słuchawek wszystko zaczyna prawidłowo działać. Co może być tego przyczyną ? Grzegorz
GrzegK Opublikowano 24 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2018 Czy któryś z użytkowników mi boxa mający słuchawki bluetooth może sprawdzić czy to normalny objaw (opisany wyżej) ? Będę bardzo wdzięczny.
souacz Opublikowano 27 Stycznia 2018 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Spróbuj zrobić restart systemu po sparowaniu, u mnie pomogło, słuchawki Philips, teraz bez problemów.
spioochu Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 U mnie niestety jak podłącze słuchawki bluetooth obojętnie jakie to jakość odtwarzanego materiału drastycznie spada do tego stopnia że w Netflix nic nie widać a YouTube potrafi przyciąć. Też szukam rozwiązania. Restart urządzenia nie pomaga.
zuku1786 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Prawdopodobnie słuchawki gryzą się z wifi. Spróbuj w routerze zmienić kanał wifi
Rekomendowane odpowiedzi