darnok09 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Witam wszystkich, Dziś po aktualizacji miui eu, pojawił mi się ten utrudniający funkcjonowanie gest. Na ekranie głównym po przesunięciu palcem w górę otwiera mi się wyszukiwarka google. Czy da się to jakoś wyłączyć? Jest to o tyle problematyczne, że często korzystam z przewijanych widgetów i cały czas uruchamia mi się ten gest.
0 Alucard Opublikowano 13 Stycznia 2018 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Po otwarciu szukajki wejdź w jej ustawienia, zebatka schowana jest pod klawiaturą i wyłącz włączanie gestem
0 darnok09 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2018 Nigdzie nie widzę tej opcji. Może ktoś wrzucić zrzut ekranu z miejscem gdzie można to wyłączyć albo dokładną ścieżkę?
0 pantinPL Opublikowano 14 Stycznia 2018 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Otwórz ją tym gestem, schowaj klawiaturę jak Ci wyskoczy i zobaczysz zębatkę.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
0 darnok09 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2018 Wiem jak wejść w ustawienia problem w tym że nie widzę gdzie jest ta opcja albo u mnie jej nie ma. Poratuje ktoś screenshotem gdzie jest ustawienie tej opcji?
0 pantinPL Opublikowano 14 Stycznia 2018 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Pokazujesz ustawienia wyszukiwarki Google, a to nie o to chodzi. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
0 darnok09 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2018 Po wejściu gestem do google i schowaniu klawiatury mam tak jak na zrzutach, jest tam ta opcja?
0 FromWP Opublikowano 14 Stycznia 2018 Opublikowano 14 Stycznia 2018 19 minut temu, darnok09 napisał: Po wejściu gestem do google i schowaniu klawiatury mam tak jak na zrzutach, jest tam ta opcja? Nie tam masz tego szukać, tylko w ustawieniach pulpitu. Masz już zrzut od kolegi pantinPL.
0 darnok09 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2018 10 minut temu, FromWP napisał: Nie tam masz tego szukać, tylko w ustawieniach pulpitu. Masz już zrzut od kolegi pantinPL. Kurcze dalej tego nie widzę, podałbyś dokładną ścieżkę?
0 Adam Błażejewski Opublikowano 31 Stycznia 2018 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Podłączamy się pod pytanie. Gdzie dokładnie znaleźć ustawienia aby to wyłączyć?Pozdrawiam. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Pytanie
darnok09
Witam wszystkich,
Dziś po aktualizacji miui eu, pojawił mi się ten utrudniający funkcjonowanie gest.
Na ekranie głównym po przesunięciu palcem w górę otwiera mi się wyszukiwarka google. Czy da się to jakoś wyłączyć?
Jest to o tyle problematyczne, że często korzystam z przewijanych widgetów i cały czas uruchamia mi się ten gest.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi