Święty Opublikowano 31 Grudnia 2017 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Szlag mnie trafia z 9tką. Ilosc aplikacji jaka nie dziala albo dziala zle na 9 jest ogromna. Spale ten telefon.
Kacper Skrzypek Opublikowano 31 Grudnia 2017 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Tylko MiFlash. Musisz mieć do tego odblokowany bootloader. 2
Święty Opublikowano 31 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2017 A format/przywrocenie ustawien fabrycznych? Chcialem se stara wersje tindera zainstalowac zeby moc lajkowac nieograniczona liczbę d*p, ale sie na 9tce nie da:/
Kacper Skrzypek Opublikowano 31 Grudnia 2017 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Format ci starej wersji nie przywróci. I tak zostaniesz na 9. tylko miflash niestety. A to nie możesz z apkmirror ściągnąć starszej wersji? nie działa? 2
Święty Opublikowano 31 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2017 No sciagnalem. Wyskakuje przy instalacji komunikat ze pakiet jest uszkodzony. Tak jest z wieloma apkami, wiec to nie jest wina pliku.
Kacper Skrzypek Opublikowano 31 Grudnia 2017 Opublikowano 31 Grudnia 2017 (edytowane) Hm, no to downgrade jedynie. Musisz przez miflash, nie ma rady. MTK czy Snap? tak czy siak musisz odblokować bootloader, na zablokowanym nie wgrasz, no chyba że chcesz się bawić w wyjmowanie obudowy (snap) czy wgrywanie softu przez spflashtool (mtk). Edytowane 31 Grudnia 2017 przez Orjon 2
Antyhaker Opublikowano 1 Stycznia 2018 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Jak ma odblokowany BL to wystarczy wrzucić ZIP przez recovery Generalnie za mało danych, za dużo narzekania - co ma do tego MIUI, że APK jest uszkodzone? 1
yaro.bob Opublikowano 14 Stycznia 2018 Opublikowano 14 Stycznia 2018 (edytowane) Witam ,czy ktoś już robił downgrade z miui 9 na miui 8 stable ?Oblokowałem oczywiście bootloader i miałbym pytanko - czy podczas flashowania poprzez miflash telefon powinien być w trybie edl ?Czy normalnie instalować po wykryciu telefonu(nie będąc w trybie edl)? Edytowane 14 Stycznia 2018 przez yaro.bob
krzycho59 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Opublikowano 14 Stycznia 2018 witam, yaro.bob , ja wczoraj zrobiłem flash według tego poradnika --->https://www.youtube.com/watch?v=1iTGP0S4tzQ Podłączyłem tel w trybie bootloadera i błyskawicznie wykrył go -->klik flash i trwało to może 3-4 min. Wróciłem na 8 stable :
Rekomendowane odpowiedzi