dohcvtec Opublikowano 24 Grudnia 2017 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Witam, kupiłem żonie redmi 4x global i mam z nim kilka problemów. Wersja miui to 8.2.12.0. Po pierwsze telefon nie chce pobrać aktualizacji i wyświetla komunikat o braku miejsca. Oczywiście miejsca jest w bród. Nie pomaga restart. Telefon nie widzi karty pamięci (2gb), co za tym idzie nie da się niczego pobrać. Wyświetla się komunikat o braku karty pamięci. Podobna sytuacja z dyskiem Google. Mam na nim zdjęcia, klikam pobierz, telefon pokazuje komunikat, że plik zostanie pobrany i tyle, nic się nie dzieje. Nie wiem czy odsyłać na gwarancję czy da się coś z tym zrobić?
Kacper Skrzypek Opublikowano 24 Grudnia 2017 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Masz włączoną apkę Dokumenty (albo Pliki) w ustawieniach aplikacji? bo może to jest tego wina.
dohcvtec Opublikowano 24 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2017 Była wyłączona, ale włączenie niczego nie zmieniło...
FromWP Opublikowano 24 Grudnia 2017 Opublikowano 24 Grudnia 2017 7 minut temu, dohcvtec napisał: Była wyłączona, ale włączenie niczego nie zmieniło... Pobierz ręczmie nowy rom (najnowszy global stable już na Androidzie 7.1), wgraj go do pamięci telefonu i uruchom aktualizację z pliku. http://en.miui.com/download-323.html Może też z kartą SD coś nie tak.
Nezumi Opublikowano 24 Grudnia 2017 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Na stronie producenta nie widzę softu 8.2.12.0, a jedynie 8.2.10.0, więc mam podejrzenia co do pochodzenia tego telefonu... Zmień soft ręcznie, poradniki są u nas i na stronie producenta także... 1
Rekomendowane odpowiedzi