QWERTY1234567 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Witam, po kupnie Amazfita (stary model) parowanie poszło bez problemu, lecz jednak po rozparowaniu i próbie ponownego parowania telefon pokazuje wiadomość Cytat Connection failed Bluetooth włączony zegarek sam pyta się o połączenie jednak później nic. Soft oryginalny Iphone 6 IOS najnowszy. Przy Andoidzie ponowne parowania przebiegały pomyślnie.
Lector Opublikowano 24 Grudnia 2017 Opublikowano 24 Grudnia 2017 (edytowane) Spróbuj zmienić region na USA i sprawdź czy pójdzie logowanie. Edytowane 24 Grudnia 2017 przez Lector
KOWEX1987 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Mam to samo własnie ;/ już nie idzie sie połączyć wogole próbowalem wszystkiego
KOWEX1987 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Udało sie sparowałem ponownie ale : kasowanie aplikacji z ios nie pomogło , zrobiłem wymaż iphone o.O , przywrocilem go spowrotem i sparwało za pierwszym razem a juz myslalem ze załamka bedzie
75max Opublikowano 30 Stycznia 2018 Opublikowano 30 Stycznia 2018 ja wczoraj odpaliłem zegarek i nie mogę sparować z iphone nawet bluetooth w telefonie go nie widzi
ciopik Opublikowano 10 Lutego 2018 Opublikowano 10 Lutego 2018 Generalnie przy Chinskiej wersji zegarka podczas parowania trzeba mieć ustawiona lokalizację na China, a przy wersji intenational (EN) na USA lub Wielka Brytanię (chociaż działają wszystkie z poza Azji).Uwaga zainstalowanie FW Pacefied zmienia zegarek na wersję chińską więc region musi być Chiny, po sparowaniu region można zmienić Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Schycha Opublikowano 11 Lutego 2018 Opublikowano 11 Lutego 2018 Witam. Wczoraj udało mi się sparować Amazfit bip z iPhone se. Dzisiaj po wybraniu ustawień fabrycznych w zegarku, telefon wogole go nie widzi. Jak rozgryźć ten problem?
ciopik Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Dokładnie nie pamiętam ale usuń BIP z zapamiętanych urządzeń w ustawieniach Bluetooth i spróbuj ponownie za pomocą mifit jako nowe urządzenie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi