QWERTY1234567 Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Witam, po kupnie Amazfita (stary model) parowanie poszło bez problemu, lecz jednak po rozparowaniu i próbie ponownego parowania telefon pokazuje wiadomość Cytat Connection failed Bluetooth włączony zegarek sam pyta się o połączenie jednak później nic. Soft oryginalny Iphone 6 IOS najnowszy. Przy Andoidzie ponowne parowania przebiegały pomyślnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lector Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 (edited) Spróbuj zmienić region na USA i sprawdź czy pójdzie logowanie. Edited December 24, 2017 by Lector Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOWEX1987 Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Mam to samo własnie ;/ już nie idzie sie połączyć wogole próbowalem wszystkiego Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOWEX1987 Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Udało sie sparowałem ponownie ale : kasowanie aplikacji z ios nie pomogło , zrobiłem wymaż iphone o.O , przywrocilem go spowrotem i sparwało za pierwszym razem a juz myslalem ze załamka bedzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
75max Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 ja wczoraj odpaliłem zegarek i nie mogę sparować z iphone nawet bluetooth w telefonie go nie widzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciopik Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 Generalnie przy Chinskiej wersji zegarka podczas parowania trzeba mieć ustawiona lokalizację na China, a przy wersji intenational (EN) na USA lub Wielka Brytanię (chociaż działają wszystkie z poza Azji).Uwaga zainstalowanie FW Pacefied zmienia zegarek na wersję chińską więc region musi być Chiny, po sparowaniu region można zmienić Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schycha Posted February 11, 2018 Share Posted February 11, 2018 Witam. Wczoraj udało mi się sparować Amazfit bip z iPhone se. Dzisiaj po wybraniu ustawień fabrycznych w zegarku, telefon wogole go nie widzi. Jak rozgryźć ten problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciopik Posted April 14, 2018 Share Posted April 14, 2018 Dokładnie nie pamiętam ale usuń BIP z zapamiętanych urządzeń w ustawieniach Bluetooth i spróbuj ponownie za pomocą mifit jako nowe urządzenie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts