Shamoth Posted December 18, 2017 Posted December 18, 2017 Dzień dobry, Mam problem z przesiadką z 1s na Mi3. Na obu jest miui 8, Mi Mover nawiązuje połączenie ale po jakimś czasie wyrzuca błąd. Jak przenieść wszystko co się da, smsy, aplikacje i ich dane, kontakty, notatki, kalendarz itp itd innymi słowy wszystko co się da? Pozdrawiam.
mrosi Posted December 18, 2017 Posted December 18, 2017 3 godziny temu, Shamoth napisał: Na obu jest miui 8, Mi Mover nawiązuje połączenie ale po jakimś czasie wyrzuca błąd. Jak przenieść wszystko co się da, smsy, aplikacje i ich dane, kontakty, notatki, kalendarz itp itd innymi słowy wszystko co się da? Po co Mi Mover, skoro jest Chmura Xiaomi, która pozwala na przerzucenie wszystkich wymienionych danych...?
Kacper Skrzypek Posted December 18, 2017 Posted December 18, 2017 Albo kopia MIUI w telefonie? tapnięte z Redmi 4a
Shamoth Posted December 18, 2017 Author Posted December 18, 2017 (edited) Ok, ta kopia w telefonie będzie chyba najszybsza. Gdzie szukać plików kopii miui? Edited December 18, 2017 by Shamoth
Kacper Skrzypek Posted December 18, 2017 Posted December 18, 2017 Folder MIUI/backup/AllBackup/folder z data i godzina zrobienia kopii - ten folder kopiujesz na nowe urządzenie w to samo miejsce.tapnięte z Redmi 4a
Recommended Posts