krzyci81 Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 (edited) . Edited December 17, 2017 by krzyci81 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Jaki soft? Można by spróbować ogarnąć factory reset... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzyci81 Posted December 16, 2017 Author Share Posted December 16, 2017 24 minuty temu, Orjon napisał: Jaki soft? Można by spróbować ogarnąć factory reset... MIUI Global 8.5 Stabilna 8.5.7.0 (MHOMIED). Ten reset to normalnie z menu ustawienia-kopia i kasowanie danych-ustawienia fabryczne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzyci81 Posted December 16, 2017 Author Share Posted December 16, 2017 3 minuty temu, Orjon napisał: Tak. Myślisz, że innej opcji nie ma? Tylko taka drastyczna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Szczerze to nie mam pojęcia. Jeśli problem wystąpił nagle, to może być to kwestia którejś aktualizacji, ale raczej wątpię... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzyci81 Posted December 16, 2017 Author Share Posted December 16, 2017 8 minut temu, Orjon napisał: Szczerze to nie mam pojęcia. Jeśli problem wystąpił nagle, to może być to kwestia którejś aktualizacji, ale raczej wątpię... Ok., dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 1 godzinę temu, krzyci81 napisał: Ok., dzięki. U mojej żony występuje tak na innym motywie niż domyślny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzyci81 Posted December 17, 2017 Author Share Posted December 17, 2017 10 godzin temu, Kamil Kupiec napisał: U mojej żony występuje tak na innym motywie niż domyślny. No właśnie mam motyw inny niż domyślny - czy żona próbowała sprawdzić jak się zachowuje smartfon po zmianie motywu na domyślny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted December 17, 2017 Share Posted December 17, 2017 Przestawiałem jej na domyślny i było normalnie ale Jej to nie przeszkadza więc i tak ma ustawiony motyw android n. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted December 17, 2017 Share Posted December 17, 2017 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzyci81 Posted December 17, 2017 Author Share Posted December 17, 2017 1 godzinę temu, mrosi napisał: Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Właśnie uważam, że tytuł dokładnie opisuje problem z jakim się borykam - proszę zatem o wskazówki/sugestię a niezwłocznie dokonam zmiany. Na chwilę obecną nie mam pomysłu jak to skorygować. 2 godziny temu, Kamil Kupiec napisał: Przestawiałem jej na domyślny i było normalnie ale Jej to nie przeszkadza więc i tak ma ustawiony motyw android n. Hm dziękuję. Też sobie ustawiłem domyślny i zobaczę jak się będzie smartfon zachowywał . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted December 17, 2017 Share Posted December 17, 2017 10 minut temu, krzyci81 napisał: Właśnie uważam, że tytuł dokładnie opisuje problem z jakim się borykam - proszę zatem o wskazówki/sugestię a niezwłocznie dokonam zmiany. Na chwilę obecną nie mam pomysłu jak to skorygować. Hm dziękuję. Też sobie ustawiłem domyślny i zobaczę jak się będzie smartfon zachowywał . Za chwilę wątek wyląduje w koszu. Wówczas, jak przypuszczam, wpadniesz na to, jak powinien wyglądać tytuł wątku. Przeczytaj swój pierwszy post i zastanów się... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzyci81 Posted December 17, 2017 Author Share Posted December 17, 2017 54 minuty temu, mrosi napisał: Za chwilę wątek wyląduje w koszu. Wówczas, jak przypuszczam, wpadniesz na to, jak powinien wyglądać tytuł wątku. Przeczytaj swój pierwszy post i zastanów się... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted December 17, 2017 Share Posted December 17, 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts