Jump to content

.

krzyci81

Recommended Posts

10 godzin temu, Kamil Kupiec napisał:

U mojej żony występuje tak na innym motywie niż domyślny. 

No właśnie mam motyw inny niż domyślny - czy żona próbowała sprawdzić jak się zachowuje smartfon po zmianie motywu na domyślny?

1 godzinę temu, mrosi napisał:

Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.

Właśnie uważam, że tytuł dokładnie opisuje problem z jakim się borykam - proszę zatem o wskazówki/sugestię a niezwłocznie dokonam zmiany. Na chwilę obecną nie mam pomysłu jak to skorygować.

2 godziny temu, Kamil Kupiec napisał:

Przestawiałem jej na domyślny i było normalnie :) ale Jej to nie przeszkadza więc i tak ma ustawiony motyw android n.

Hm dziękuję. Też sobie ustawiłem domyślny i zobaczę jak się będzie smartfon zachowywał .

10 minut temu, krzyci81 napisał:

Właśnie uważam, że tytuł dokładnie opisuje problem z jakim się borykam - proszę zatem o wskazówki/sugestię a niezwłocznie dokonam zmiany. Na chwilę obecną nie mam pomysłu jak to skorygować.

Hm dziękuję. Też sobie ustawiłem domyślny i zobaczę jak się będzie smartfon zachowywał .

Za chwilę wątek wyląduje w koszu. Wówczas, jak przypuszczam, wpadniesz na to, jak powinien wyglądać tytuł wątku. Przeczytaj swój pierwszy post i zastanów się...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...