Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam telefon Xiaomi Redmi 4A i od nowości nie ma wibracji (w trybie cichym i wgl brak wibracji), myślałem że problem jest natury mechanicznej więc wysłałem telefon do serwisu. Telefon wrócił i miał wibracje lecz po przywróceniu ustawień fabrycznych problem powrócił i nigdzie nie mogę znaleść rozwiązania. Problem leży w jakiś ustawieniach bądź może w systemie. W każdym razie w trybie cichym i w ustawieniach "Dźwięki i wibracje" niestety nic nie działa. Proszę o pomoc.

Opublikowano

Dodam jeszcze, że wchodziłem do głównego menu telefonu co się wpisuje tam kod: *#*#????#*#* itp i wchodziłem w opcję wibracji i tam można zrobić test lecz też nie wibruje. Trochę dziwne bo telefon na pewno posiada wibracje jak już wspominałem wyżej.

Opublikowano

Hmmm pobierz jakąś apke na wibrację ze sklepu i sprawdź czy wtedy będzie wibrował jak nie to możliwe że to jednak mechaniczny problem i masz jakiegoś pecha

Opublikowano

Czyli najnowszy global.

Hm, może to kwestia softu, ale niestety downgrade'u w łatwy sposób raczej nie wykonasz jeśli masz zablokowany bootloader. Sprawdź czy masz zablokowany, wchodząc w opcje programistyczne (tapnij kilka razy w wersję miui aż będzie monit jesteś już programistą) i w Stan odblokowania Mi

• Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...