Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zauważyłem błąd w aplikacji pogoda polegający na wyświetlaniu na wykresie temperatur godzina po godzinie,  północy (godz. 0.00) jako 1.12 w pierwszej dobie, i jako 2.12 w drugiej dobie.

Screenshot_2017-11-30-17-38-25-745_com.miui.weather2.png

Screenshot_2017-11-30-17-38-57-112_com.miui.weather2.png

Opublikowano
51 minut temu, Usip20 napisał:

Zauważyłem błąd w aplikacji pogoda polegający na wyświetlaniu na wykresie temperatur godzina po godzinie,  północy (godz. 0.00) jako 1.12 w pierwszej dobie, i jako 2.12 w drugiej dobie.

Jaki ROM?

Opublikowano
15 minut temu, Usip20 napisał:

Xiaomi.eu 7.11.23. 

A co w tym błędnego? Podgląd dnia, który - co oczywiste - kończy / zaczyna się o godzinie 00.00. Podanie w tym miejscu daty jest absolutnie logiczne.

@Acid lub @ZduneX25, sprostujcie, jeśli się mylę...

• Like 1
Opublikowano

Pierwsze wrażenie jest jednak niestety mylące. Co do tego to mam nadzieję że się zgadzamy. Po zobaczeniu screenów zapytałeś o wersję ROMu. Ale i tak dzięki za wyjaśnienia.

Opublikowano
17 godzin temu, Usip20 napisał:

Pierwsze wrażenie jest jednak niestety mylące. Co do tego to mam nadzieję że się zgadzamy. Po zobaczeniu screenów zapytałeś o wersję ROMu. Ale i tak dzięki za wyjaśnienia.

O wersję ROMu zapytałem nie z powodu wątpliwości dotyczących nieczytelności czy mylącego odczucia. Powodem było częste umieszczanie wątków o bugach znalezionych w ROMach globalnych. A to nie to Forum... ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...