Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) Jest to mój pierwszy post, temat na forum jednak czytam je już długo :) Jestem zainteresowany zakupem Mi4 w wersji 16 Gb. Chciałbym się Was, drodzy forumowicze zapytać gdzie znajdę go najtaniej. 

Na stronie xiaomi wersja 16 gb kosztuje 2000 ich waluty czyli coś około 1000 zł. Jednak na Ibuygou.com cena jest 400 dolarów. Czym może to być spowodowane ?

Opublikowano

Poza tym prosto od Xiaomi nie zamówisz. No chyba, że coś się zmieniło w tej kwestii..

Pitu, pitu z LG-D802

Nie, nic się nie zmieniło jednak zdziwiło mnie to zróżnićowanie cen.

Opublikowano

Warto dodać, że wersja z działającym u nas LTE nie pojawiła się jeszcze. Myślę, że trzeba się uzbroić w cierpliwość. Ja chcąc Mi4 z działającym u nas LTE i 64GB to sobie poczekam, kto wie ile.

Opublikowano

Szkoda, że nie ma zniżek za zakupy grupowe, spiknęło by się kilka osób z forum i zamówiło za jednym razem. Ja jestem chętny, pora zezłomować HTC.

Swoją drogą. To jakiś zaufany sklep?

http://www.xiaomishop.com/

na ibuygou.com od 10 sztuk cene można dogadać , a od 4 sztuk cena już jest niższa o 5 euro.

Ja chętnie się piszę na zamówienie grupowe :)  mój sgs3 jeszcze żyje więc nie ma pośpiechu 

Opublikowano

na ibuygou.com od 10 sztuk cene można dogadać , a od 4 sztuk cena już jest niższa o 5 euro.

Ja chętnie się piszę na zamówienie grupowe :)  mój sgs3 jeszcze żyje więc nie ma pośpiechu 

Ale wiecie, że biorąc tyle telefonów paczka jest duża i szansa na uniknięcie VAT-u spada do 0, bo nie wierze, że przy zakupie 10 czy tych 4 sztuk wysyłają je osobno.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...