alex_master Opublikowano 21 Listopada 2017 Opublikowano 21 Listopada 2017 Witam,Na telefonie Mi5 z 7.11.9 by xiaomi.eu znalazłem 5 zamrożonych aplikacji.Czy ktoś jest w stanie napisać do czego te aplikację służą, dlaczego są na telefonie oraz dlaczego są zamrożone, skoro sam tego nie zrobiłem?Dołączam screena z apki SdMaid Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Acid Opublikowano 21 Listopada 2017 Opublikowano 21 Listopada 2017 Musiałeś to zrobić sam. To komponenty systemowe. Parę odpowiada za drugi profil (przestrzeń). Wysłane z MI6 1
slimak131 Opublikowano 21 Listopada 2017 Opublikowano 21 Listopada 2017 Musiałeś to zrobić sam.U mnie jest podobnie, zamroziłem operę i kalendarz.
alex_master Opublikowano 21 Listopada 2017 Autor Opublikowano 21 Listopada 2017 Musiałeś to zrobić sam. To komponenty systemowe. Parę odpowiada za drugi profil (przestrzeń). Wysłane z MI6Czyli mogę spokojnie odmrozić i zapomnieć?Ps. Dzięki za wyjaśnienieWysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
alex_master Opublikowano 24 Listopada 2017 Autor Opublikowano 24 Listopada 2017 Czyli mogę spokojnie odmrozić i zapomnieć?Ps. Dzięki za wyjaśnienieWysłane z mojego MI 5 przy użyciu TapatalkaTemat do zamknięcia.Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi