kujaw Opublikowano 10 Listopada 2017 Opublikowano 10 Listopada 2017 Powiedzcie, mi, co tu zmienić, żeby działały MMSy? Internet działa. Obleciałem już googla, stronę a2mobile, mnóstwo kombinacji i nadal MMSy nie działają.
dudek Opublikowano 10 Listopada 2017 Opublikowano 10 Listopada 2017 Ustawienia wyglądają OK, ale co mi się rzuciło w oczy, to masz chyba zainstalowany inny soft? Cyanogen? Czy coś podobnego? Na tych softach był problem z MMSami. Nie pamiętam dokładnie o co chodziło. Pomagało podłączenie (lub rozłączenie) się po wifi do sieci. Sprawdź ten trop, bo ja mam a2mobile i na MIUI wszystko działa dobrze.
kujaw Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Opublikowano 13 Listopada 2017 Tak, nie mam MIUI. W zasadzie to powinienem sobie zaktualizować, nowego LOSa zainstalować i zobaczę, jak będzie śmigał. Jeśli nie, to zobaczę na MIUI.
SperQu Opublikowano 13 Listopada 2017 Opublikowano 13 Listopada 2017 @kujaw A na czym siedzisz dokładnie, bo myślę o zmianie miui na coś innego.
kujaw Opublikowano 5 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2017 Działaja, miałem MoKee, teraz RR i działa! Faktycznie zmiana romu pomogła. Mi się za***iście MIUI podoba, kiedyś na SGS4 miałem, ale tam jest za dużo niepotrzebnych aplikacji i innych pierdół.
Rekomendowane odpowiedzi