adiif1 Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 Hello, gdzie najtaniej zakupie amazfit bip lub huami?W glownej mierze zalezy mi na bip bo jest ladniejszyDodatkowo chcialbym aby przesylka byla mozliwie jak najszybsza na allegro bip kosztuje okolo 1000 zl co jest paranoja.... Czym sie rozni zwykly bip od wersji bip lite? Niestety nie znalazlem takiej informacji :/ Dziekuje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
FromWP Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 4 godziny temu, adiif1 napisał: Czym sie rozni zwykly bip od wersji bip lite? Niestety nie znalazlem takiej informacji Niczym, to inna nazwa tego samego, Amazfit Bip czasami nazywają Amazfitem Lite, w odróżnieniu od pierwszego okrągłego Amazfita. Szybciej to chyba tylko kurierem z Chin, ale drożej i prawie na pewno doliczą Vat. 1
abc00 Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 (edytowane) Polecam poczytać ten wątek, naprawdę dużo informacji: Ostatnio przed dłuższy czas z tego co obserwowałem, najlepsza cena była na GearBest, zeszła i utrzymywała się na niskim poziomie + były też chyba kupony - tylko tam opcja dla cierpliwych jeśli chodzi o dostawę i wtedy jest po taniości. Lub jak uda Ci się trafić na Priority Line w dobrej cenie, będziesz miał mały kompromis. Edytowane 8 Listopada 2017 przez abc00 1
adiif1 Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Opublikowano 8 Listopada 2017 Tanio byc nie musi, jestem mega niecierpliwy Podobno wersja „okragla” nie korzysta z mifit a ja siedze na jablku i jest problem z innymi aplikacjamiWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
FromWP Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 14 minut temu, adiif1 napisał: Tanio byc nie musi, jestem mega niecierpliwy Na takich i jeszcze nieświadomych klientów liczy ten z Allego, ale za bardzo przegina. Też chciałem na szybko kupić, bo czekam na wymianę padniętego (kupiony w Chinach), ale niczego rozsądnego na szybko nie znalazłem. Dla mnie ten pierwszy jest po prostu za duży i nie potrzebuję BT (tym bardziej że to ma stary BT4.0). Stary ma lepszy ekran i jest lepiej wykonany. Z MiFitem, chyba działa, nie wiem jak w iOS-ie. 1
adiif1 Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Opublikowano 8 Listopada 2017 Ten pierwszy? Co masz na mysli bo srednio rozumiemWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
FromWP Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 9 minut temu, adiif1 napisał: Ten pierwszy? Co masz na mysli Okrągły, nie Bip. 1
adiif1 Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Opublikowano 8 Listopada 2017 Podobno okragly jest nowszy niz bip takze jak to ma sie do prawdy? Zreszta miband ma tez chyba 4.0?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
FromWP Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 12 minut temu, adiif1 napisał: Podobno okragly jest nowszy niz bip takze jak to ma sie do prawdy? Zreszta miband ma tez chyba 4.0? To nieprawda. Do MiBanda słuchawek BT nie podłączasz. Chidzi o to że okrągły może odtwarzać samodzielnie muzykę wgraną do jego pamięci, przez słuchawki BT. Niestety z najnowszymi które mają BT 4.1 są problemy. 1
adiif1 Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Opublikowano 8 Listopada 2017 ReasomujacBip jest nowszy od okraglego? I nie ma zadnych problemow z bluetoothem? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
FromWP Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 Tak. Problemem starszego okrągłego jest brak kompatybilności ze słuchawkami 4.1. Bip nie ma funkcji odtwarzania muzyki z pamięci. Jest nowszy, tańszy (dlatego lite) i ma mniej funkcji. 1
adiif1 Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Opublikowano 8 Listopada 2017 Funkcja odsluchiwania muzyki mnie nie interesujeSa jeszcze jakies inne wazne funkcji ktorych nie ma?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
FromWP Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 Poza tym ma chyba wszystko co potrzeba. Mi jedynie brakuje trwałego wyświetlania na tarczach informacji o nie odczytanych powiadomieniach. W okrągłym to chyba jest. Dodatkowo brak komunikacji po usb z komputerem. Wszystko się wgrywa po bt. 1
adiif1 Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Opublikowano 8 Listopada 2017 Teraz pytanie co brac ;/Roznica praktycznie zadna w cenie ale z tego co mi wiadomo to okragly nie smiga na mifit tylko na czyms wlasnym a to praktycznie nie dziala w iosieWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
FromWP Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 Z tego co widzę, Bip jest wszędzie 2x tańszy.
adiif1 Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Opublikowano 8 Listopada 2017 4 minuty temu, FromWP napisał: Z tego co widzę, Bip jest wszędzie 2x tańszy. dziękuje pięknie za poświęcony czas leci chyba bip czy każda przesyłka z "Expedited Shipping" podlega pod CŁO?
abc00 Opublikowano 9 Listopada 2017 Opublikowano 9 Listopada 2017 To chyba idzie ze sobą w parze, szybka przesyłka wraz z załatwieniem przez firmę kurierską formalności cło/vat. Ogólnie szybko, tylko ten koszt dostawy...
adiif1 Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor Opublikowano 9 Listopada 2017 Udalo mi sie wyrwac nowke z pl z gwara za 250 zl takze mozna zrobic closeWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
adiif1 Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor Opublikowano 9 Listopada 2017 Na olx wyczailem czlowieka co kupil ale niepodpasowal mi bo okazal sie zbyt malyOczywiscie bylo potwierdzenie zakupu na gearLudzie nie wpisuja tego modelu i wrzucaja go pod sama nazwa amazfit Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi