Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hello, gdzie najtaniej zakupie amazfit bip lub huami?

W glownej mierze zalezy mi na bip bo jest ladniejszy

Dodatkowo chcialbym aby przesylka byla mozliwie jak najszybsza na allegro bip kosztuje okolo 1000 zl co jest paranoja....

Czym sie rozni zwykly bip od wersji bip lite? Niestety nie znalazlem takiej informacji :/

Dziekuje :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
4 godziny temu, adiif1 napisał:

Czym sie rozni zwykly bip od wersji bip lite? Niestety nie znalazlem takiej informacji

Niczym, to inna nazwa tego samego, Amazfit Bip czasami nazywają Amazfitem Lite, w odróżnieniu od pierwszego okrągłego Amazfita. Szybciej to chyba  tylko kurierem z Chin, ale drożej i prawie na pewno doliczą Vat.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Polecam poczytać ten wątek, naprawdę dużo informacji:

Ostatnio przed dłuższy czas z tego co obserwowałem, najlepsza cena była na GearBest, zeszła i utrzymywała się na niskim poziomie + były też chyba kupony - tylko tam opcja dla cierpliwych jeśli chodzi o dostawę i wtedy jest po taniości. Lub jak uda Ci się trafić na Priority Line w dobrej cenie, będziesz miał mały kompromis.

Edytowane przez abc00
  • Like 1
Opublikowano

Tanio byc nie musi, jestem mega niecierpliwy :D
Podobno wersja „okragla” nie korzysta z mifit a ja siedze na jablku i jest problem z innymi aplikacjami

Opublikowano
14 minut temu, adiif1 napisał:

Tanio byc nie musi, jestem mega niecierpliwy :D

Na takich i jeszcze nieświadomych klientów liczy ten z Allego, ale za bardzo przegina. Też chciałem na szybko kupić, bo czekam na wymianę padniętego (kupiony w Chinach), ale niczego rozsądnego na szybko nie znalazłem. Dla mnie ten pierwszy jest po prostu za duży i nie potrzebuję BT (tym bardziej że to ma stary BT4.0). Stary ma lepszy ekran i jest lepiej wykonany. Z MiFitem, chyba działa, nie wiem jak w iOS-ie. 

• Like 1
Opublikowano
12 minut temu, adiif1 napisał:

Podobno okragly jest nowszy niz bip takze jak to ma sie do prawdy? Zreszta miband ma tez chyba 4.0?

To nieprawda. Do MiBanda słuchawek BT nie podłączasz. Chidzi o to że okrągły może odtwarzać samodzielnie muzykę wgraną do jego pamięci, przez słuchawki BT. Niestety z najnowszymi które mają BT 4.1 są problemy.

• Like 1
Opublikowano

Tak. Problemem starszego okrągłego jest brak kompatybilności ze słuchawkami 4.1. Bip nie ma funkcji odtwarzania muzyki z pamięci. Jest nowszy, tańszy (dlatego lite) i ma mniej funkcji.

• Like 1
Opublikowano

Poza tym ma chyba wszystko co potrzeba. Mi jedynie brakuje trwałego wyświetlania na tarczach informacji o nie odczytanych powiadomieniach. W okrągłym to chyba jest. Dodatkowo brak komunikacji po usb z komputerem. Wszystko się wgrywa po bt.

• Like 1
Opublikowano

Teraz pytanie co brac ;/
Roznica praktycznie zadna w cenie ale z tego co mi wiadomo to okragly nie smiga na mifit tylko na czyms wlasnym a to praktycznie nie dziala w iosie

Opublikowano
4 minuty temu, FromWP napisał:

Z tego co widzę, Bip jest wszędzie 2x tańszy.

dziękuje pięknie za poświęcony czas 

leci chyba bip ;)

czy każda przesyłka z "Expedited Shipping" podlega pod CŁO?

• mrosi zmienił(a) tytuł na Xiaomi amazfit
Opublikowano

To chyba idzie ze sobą w parze, szybka przesyłka wraz z załatwieniem przez firmę kurierską formalności cło/vat. Ogólnie szybko, tylko ten koszt dostawy...

Opublikowano

Na olx wyczailem czlowieka co kupil ale niepodpasowal mi bo okazal sie zbyt maly
Oczywiscie bylo potwierdzenie zakupu na gear
Ludzie nie wpisuja tego modelu i wrzucaja go pod sama nazwa amazfit ;)

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...