Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytam bo wszędzie w necie widzę wyniki +/- 36000, a u mnie wychodzi +/- 27000.

Uprzedzając pytania o klon - telefon kupiony na ibuygou.com.

Wgrany softwem 4.4.3 MIUI-4.7.11

Opublikowano

Tak, potwierdzam, na 4.3 miałem około 36000 a na 4.4 mam około 27000. Trochę to dziwne bo KK jest lepiej zoptymalizowany niż JB.

Opublikowano (edytowane)

Ok. Zerkne.

@acid Sprawdziłem w Twojej recenzji i wygląda na to, że na KK prawie wszystko jest słabsze niż na JB Mam nadzieje, ze Xiaomi jeszcze coś zoptymalizuje

Edytowane przez Rafi
Opublikowano

Oczywiście, że nie. Ale z tego, co wiem, to MI2S też nie laguje, a jednak ma słabszy HW. Z czystych testów wynika, że jeszcze coś na KK nie działa optymalnie, jak działało na JB. Myślę, że to tylko kwestia czasu i nadejdzie optymalizacja. Trzymajmy kciuki.

Opublikowano (edytowane)

Nie tyle KK nie działa optymalnie co AnTuTu może gorzej pod nim chodzić. Pamiętam stary Galaxy Tab 2, oficjalny 4.1 na TouchWiz miał więcej pkt niż CM11, a na ART jeszcze mniej. Wydajność za to całkiem odwrotnie, na ART idealnie płynnie, na 4.1 z TouchWiz lag, lag, lag...

Edytowane przez DrDee
Opublikowano (edytowane)

Na KK wyniki były zawsze mniejsze. Co wcale nie oznaczało spadku wydajności. Mi2 na 4.4 też ma wyniki ~5k zaniżone...

Nie rozumiem po co się tymi wynikami sugerować i rozkminiać, jak system nie działa gorzej i wszystko jest w pełni płynne.

Tapatalk User from Mi2s

Edytowane przez kulig007
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...