Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

iMO gwarancja na telefony z Chin (poza IGB), a nawet na te z polskiej dystrybucji to fikcja.

Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Witam

Zakupiłem https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_705268.html, niestety po wybraniu języka jedyny region jaki mogę ustawić to Chiny, mimo iż wersja miała być international. Czy jest jakiś sposób żeby wgrać normalny system/nakładkę, a nie stracić przy tym gwarancji?

Pozdrawiam,

Golthar

Mam to samo. Ponowne flashowanie najnowszym globalem nic nie zmienia. Możliwe, że w oficjalnym romie jest błąd?

Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
28 minut temu, boroch napisał:

Możliwe, że w oficjalnym romie jest błąd?

Oczywiście, że tak. Więc albo czekasz na kolejny update albo robisz sobie downgrade do innej wersji, albo instalujesz xiaomi.eu które Ci polecam ;)

Opublikowano

W takim razie spróbuję zainstalować xiaomi.eu, mógłbym prosić o instrukcje jak to zrobić? Jest to mój pierwszy xiaomi i jestem całkowicie zielony w temacie.

Opublikowano

Też mam ten sam problem. Wrzuciłem na szybko global stable jeszcze raz (bo z takim przyszedł), później global dev, ale nic się nie zmieniło. Odblokowałem bootloader i za 3 dni zobaczę jak tam xiaomi.eu wypadnie. :) 

Opublikowano

Mnie również to dopadło, do wyboru tylko chiński region. Jak myślicie, kiedy można się spodziewać aktualizacji? Chyba wolę zostać na globalnym ROMie zbiera dobre opinie.

• Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...