szczuru Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 Przymierzam się do zakupu Mi A1, czy da radę wgrać MIUI? Ponoć telefon jest bliźniaczo podobny do Mi 5x. Google wypluwa sprzeczne informacje (różnica w partycjach etc).
mrosi Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 18 minut temu, szczuru napisał: Przymierzam się do zakupu Mi A1, czy da radę wgrać MIUI? Nie. Wyjaśnił to @Acid, na MIUI Fan Festival. A1 ma specyficzny układ partycji, który nie pozwala na zainstalowanie MIUI. Przynajmniej na tę chwilę. 2
Acid Opublikowano 16 Października 2017 Opublikowano 16 Października 2017 23 godziny temu, szczuru napisał: Przymierzam się do zakupu Mi A1, czy da radę wgrać MIUI? Ponoć telefon jest bliźniaczo podobny do Mi 5x. Google wypluwa sprzeczne informacje (różnica w partycjach etc). Wiesz ale... kupując Mi A1 kupujesz go dla Android One. MI5x dla MIUI. Nie kombinujcie ludzie tylko zdecydujcie się jaki system chcecie mieć na telefonach i tyle. Póki co nie jest możliwe wgranie softu w tę stronę. Ja bym brał MI5x bo jak nie MIUI to zawsze znajdzie się prędzej czy później port Androida 8 na ten model. 2
Rekomendowane odpowiedzi