lg4xhd Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 2 godziny temu, Lex Luthor napisał: Na razie zostaję na EU bo nie mam głowy do stawiania systemu drugi raz w ciągu 30 dni Oczywiście wszystkie galerie, odtwarzacze itp są Googlowe? tylko pamiętaj, że jakbyś się zdecydował na Oreo, to musisz mieć TWRP zawsze stąd: https://pan.baidu.com/s/1pKIROnx#list/path=%2F Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Luthor Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 Tak tak, bodaj 3.2.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lg4xhd Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 to co podałem to jest z oryginalnego linka ze stronki mokee. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
edass Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 Cześć! Słuchajcie a nie da się powiększyć partycji systemowej? Pamiętam,że w HD2 takie coś dało się zrobić z poziomu recovery. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lg4xhd Posted March 21, 2018 Share Posted March 21, 2018 (edited) MK81 już ma wszystko o czym wyżej napisane poprawione i kamerę i face unlock. I działa na nim Magisk z oficjalnej strony (ktoś gdzieś oto kiedyś pytał). A jutrzejsza wersja ma spoooorooo poprawek, najwiecej chyba dla naszego MI NOTE ...o jaaa: http://changelog.mokeedev.com/read.php?change_log=Changelog_180322.log&mk_version=MK81 Edited March 21, 2018 by lg4xhd 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Luthor Posted March 22, 2018 Share Posted March 22, 2018 I jak po poprawkach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lg4xhd Posted March 23, 2018 Share Posted March 23, 2018 Jak na razie elegancko wszystko działa. Nic się nie popsuło Chyba troszkę szybsza reakcja na dotyk jest. Ale tyle poprawek to chyba jeszcze nigdy nie było w jednym wydaniu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Luthor Posted March 23, 2018 Share Posted March 23, 2018 Tyle poprawek w to nie ma między dwoma wydaniami stable Niestety, raczej nie będzie mi dane skosztować Mokee, Virgo pójdzie na służbowy, a prywatnie czekam na S8 Edge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lg4xhd Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 (edited) Ja jeszcze trochę na nim zostanę. W sumie co mu obecnie brakuje? Dzięki MoKee, ma najnowszego androida, także wszystkie nowsze apki raczej bez problemu na nim pójdą W moim odczuciu stwierdzam, że obecnie ten telefon ma lepsze wsparcie aktualizacji i poprawek niż miał wcześniej na MIUI. Z developerem też można się dogadać. I najważniejsze jest to, że słucha on próśb użytkowników. Nawet czasami je spełnia. Nawet na swoim przykładzie, zgłosiłem nie dawno błędy, i 2-3 wersje później już był na to fix. Co jest bardzo cenne. Mam nadzieje, ze tak szybko nie zrezygnuje ze wsparcia. Jak już się Panna wysłuży, to może przez ten czas MI Note 2,3 lub jakiś MI MIX1,2 spadnie do "normalnej" ceny i wtedy się przesiądę Bo z Xiaomi to tylko w sumie te dwie linie mnie kuszą, no ew. jeszcze samo MI Edited March 26, 2018 by lg4xhd 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts