dd4422 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Sprobuj tak- Ustawienia- karty sim i sieci komorkowe- ustawienia karty sim(to z nazwą twojej sieci)- preferowany typ sieci. Wyprobuj wszystkie opcje.
wenazyr Opublikowano 30 Grudnia 2017 Opublikowano 30 Grudnia 2017 (edytowane) Dnia 27.12.2017 o 22:32, dd4422 napisał: Sprobuj tak- Ustawienia- karty sim i sieci komorkowe- ustawienia karty sim(to z nazwą twojej sieci)- preferowany typ sieci. Wyprobuj wszystkie opcje. Już próbowałem ze wszystkimi ustawieniami i nic. Włożyłem kartę żony i też nic nie łapie. Swoją włożyłem do slotu (czy też portu nie wiem jak to nazwać) nano i tu o dziwo wszystko działa - ta sama karta na Micro nie działa (przestała działać) a na Nano działa normalnie więc chyba coś z tym portem Micro się stało. Jesli macie jeszcze jakiś pomysły to dalej będę pisał tutaj: Edytowane 30 Grudnia 2017 przez wenazyr Przeniesiono post do innego tematu informuje ludzi którzy próbowali mi pomóc gdzie dalej będę pisał o moim problemie
renmaister Opublikowano 13 Stycznia 2018 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Mam podobny problem, mam zasięg, ale bardzo słaby a prędkość LTE nie przekracza 30KB/s, wydaje mi się że problem pojawił się po wymianie płytki z złączem USB oraz mikrofonem, macie może jakieś pomysły co może być powodem tej usterki ?
renmaister Opublikowano 17 Stycznia 2018 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Możliwe że problem może być przez tą płytkę z obrazka? Nową płytkę zamówiłem na allegro i różni się kolorem od oryginalnej
Mark91 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Opublikowano 21 Stycznia 2018 W redmi note 2 po wymianie płytki USB miałem to samo , prawie brak zasięgu , a na starej zasięg na full w tym samym miejscu .Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
renmaister Opublikowano 27 Stycznia 2018 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Na czarnym tle stara płytka która ma zasięg, na białym tle płytka która nie ma zasięgu, różnice zaznaczyłem czerwonym kolorem, myślicie że to powód ? tą na białym tle można kupić a tą oryginalną nigdzie nie mogę dostać.
Rekomendowane odpowiedzi