Skocz do zawartości

Note 4X Snapdragon 625 International - brak zasięgu (brak usługi)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprobuj tak- Ustawienia- karty sim i sieci komorkowe- ustawienia karty sim(to z nazwą twojej sieci)- preferowany typ sieci. Wyprobuj wszystkie opcje.

Opublikowano (edytowane)
Dnia 27.12.2017 o 22:32, dd4422 napisał:

Sprobuj tak- Ustawienia- karty sim i sieci komorkowe- ustawienia karty sim(to z nazwą twojej sieci)- preferowany typ sieci. Wyprobuj wszystkie opcje.

Już próbowałem ze wszystkimi ustawieniami i nic. Włożyłem kartę żony i też nic nie łapie. Swoją włożyłem do slotu (czy też portu nie wiem jak to nazwać) nano i tu o dziwo wszystko działa - ta sama karta na Micro nie działa (przestała działać) a na Nano działa normalnie więc chyba coś z tym portem Micro się stało. Jesli macie jeszcze jakiś pomysły to dalej będę pisał tutaj:

Edytowane przez wenazyr
Przeniesiono post do innego tematu informuje ludzi którzy próbowali mi pomóc gdzie dalej będę pisał o moim problemie
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam podobny problem, mam zasięg, ale bardzo słaby a prędkość LTE nie przekracza 30KB/s, wydaje mi się że problem pojawił się po wymianie płytki z złączem USB oraz mikrofonem,  macie może jakieś pomysły co może być powodem tej usterki ?

IMG_20180113_125759.jpgIMG_20180113_125809.jpg

Opublikowano

W redmi note 2 po wymianie płytki USB miałem to samo , prawie brak zasięgu , a na starej zasięg na full w tym samym miejscu .

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Na czarnym tle stara płytka która ma zasięg, na białym tle płytka która nie ma zasięgu, różnice zaznaczyłem czerwonym kolorem, myślicie że to powód ? tą na białym tle można kupić a tą oryginalną nigdzie nie mogę dostać.

IMG_20180121_160644.jpg

Przechwytywanie.JPG

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...