Tek Opublikowano 5 Października 2017 Opublikowano 5 Października 2017 Witam, Dzisiaj pierwszy raz uruchomiłem nowy telefon. Soft global. Nie mam dostępnego Gmaila w Panel sterowania-> uprawnienia-> autostart. W jaki sposób można wymusić dodanie tej aplikacji do autostartu? Z góry bardzo dziękuję.
0 Heisenberg Opublikowano 5 Października 2017 Opublikowano 5 Października 2017 Spróbuj zaktualizować Gmaila. Czy inne aplikacje, które masz zainstalowane są do wyboru w autostarcie?
0 Tek Opublikowano 5 Października 2017 Autor Opublikowano 5 Października 2017 Tak, wszystkie inne aplikacje są. Gmail zaktualizowany. Spróbowałem tez odinstalować tę aplikację - nie jest to możliwe. W miui 8.2.10.0 jest to aplikacja systemowa, mogę jedynie odinstalować aktualizacje. Po ponownym zainstalowaniu wciąż problem występuje. Mogę jednak zablokować Gmaila, po uruchomieniu bedzie wciąż działał. Pobiera tez emaile w tle, przy zablokowanym telefonie.
0 ZduneX25 Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 Skoro global to gmaila masz w systemie czyli na dzień dobry ma autostart.
0 latet Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 Dla porządku dodam, że w tym narzędziu do wyłączania/wyłączania Autostartu jest opcja Pokaż/Ukryj Aplikacje Systemowe. Ale nie działa to na wszystkie. Np. pojawia się systemowa "Galeria", ale Gmail czy Zdjęcia (Google Photos) - już nie (ROM-y Global). Dodam też, że przy wyłączonym Oszczędzaniu w Aplikacjach Gmail pobiera w tle maile nawet bez "Autostartu" (ROM-y EU).
Pytanie
Tek
Witam,
Dzisiaj pierwszy raz uruchomiłem nowy telefon. Soft global.
Nie mam dostępnego Gmaila w Panel sterowania-> uprawnienia-> autostart.
W jaki sposób można wymusić dodanie tej aplikacji do autostartu?
Z góry bardzo dziękuję.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi