Jump to content

Mój numer telefonu [brak]

Dirael

Recommended Posts

Tak jak w temacie, jakoś leniwie mam problem by zapamiętać własny numer telefonu i często zaglądam przez opcje do zakładki informacje o telefonie a tam nie widnie mój numer telefonu (we wszystkich innych telefonach bez problemu się wyświetla). Jest jakaś możliwość ustawienia tego? Sieć T-Mobile jakby to w czymś pomogło.
Dodatkowo w informacjach "stan sieci" widnieje opcja "rozłączona" co jest niezgodne ze stanem faktycznym bo telefon jest ciągle aktywny czy to w LTE czy GSM

22207494_497076930663298_2024353186_n.png

Edited by Dirael

2 godziny temu, Dirael napisał:

Dodatkowo w informacjach "stan sieci" widnieje opcja "rozłączona" co jest niezgodne ze stanem faktycznym bo telefon jest ciągle aktywny czy to w LTE czy GSM

Wyłącz wifi i stan sieci zmieni się na połączony:)

Edited by mrosi
Nie ma to jak przewalić cytowany post wraz z obrazkiem...

• 10 months later...

Witam, miałem podobny problem, nie chciałem rebootować etc., zaktualizowałem i nic, APN sprawdziłem nadal nic, wifi wyłączyłem i nic (choć u niektórych właśnie trzeba było włączyć po to by dane mobilne ruszyły, bzdura, ale tak było, nie u mnie), miałem dwie opcje: albo moja karta SIM szwankuje, albo aparat (REDMI NOTE 4). Wsadziłem kartę SIM do innego aparatu, tam też nie było transferu danych, czyli to SIM ;), ...ale tam zauważyłem w ustawieniach (czego nie wiedzieć czemu nie widziałem na swoim aparacie) że mam ROAMING włączony owszem na połączenia, ale na transfer danych nie! włączyłem, śmignął, przełożyłem kartę do swojego aparatu, śmiga :) .