Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Chciałem odblokować bootloadera w Xiaomi Mi 5X . Wszystko fajnie dostałem unlock'a no i tutaj zaczyna się poroblem . Gdy podłączam telefon do komputera i włączę program XiaomiMiFlash by wrzucić nowe oprogramowanie do telefonu nie wyszukuje mi urządzenia . Po chwili ,, Instaluje " się sterownik Urządzenia MTP USB jednak z niepowodzeniem . Próbowałem wszystkiego od instalowania tego sterownika z internetu po usuwanie innych sterowników i plików . Nic nie pomogło . Stąd moja prośba i pytanie . Czy wie ktoś jak zainstalować te sterowniki ? Może to wina telefonu i tam powinienem wprowadzić zmiany ? Dołączam screenshota jak to wszystko wygląda . Z góry dzięki za pomoc .

554.PNG

445.PNG

Opublikowano (edytowane)

Po pierwsze, na dzień  dzisiejszy nie odblokujesz bootloadera, Xiaomi zablokowało te możliwość, że chce względu na błędy. Po drugie, używasz oryginalnego kabla USB? Pytam ponieważ 3 sztuki tego telefonu, nie potrafiły zainstalować sterowników z kabla od Redmi Pro, dopiero oryginalny kabel zainstalował sobie wszystko poprawnie.

Edytowane przez wojtekmarchewka
  • Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...