piotrplawecki Posted September 20, 2017 Share Posted September 20, 2017 Witam od pewnego czasu mam problem z opaska. Chodzi o to ze jak ustawie budzenie na 7 rano czy inna godzinę to zawsze włącza się oprócz tej godziny też budzenie o 6 rano. Oczywiście godzina 6 nie jest ustawiona jakby coś się zapisało w samej opasce a używam Mi fit 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolek469 Posted September 20, 2017 Share Posted September 20, 2017 Moze masz wlaczone cos takiego jak inteligentne budzenieOpaska wylapuje plytki sen i zaczyna budzic wczesniejWysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrplawecki Posted September 20, 2017 Author Share Posted September 20, 2017 Wiesz co nie mam takiej opcji w mi fit 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrplawecki Posted November 15, 2017 Author Share Posted November 15, 2017 Teraz wygląda na to jak by gdzieś nie wiem gdzie zapisała się godzina 6 rano nie ma jej ustawionej a wibruje dziwne skąd to się bierze wibruje nawet jak nie ma się go na ręku Link to comment Share on other sites More sharing options...
abc00 Posted November 15, 2017 Share Posted November 15, 2017 Czary normalnie, tylko jakiej pomocy tu oczekujesz? Przejdź przez wszystkie opcje i wyłącz po kolei co się tylko da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrplawecki Posted November 16, 2017 Author Share Posted November 16, 2017 Już robiłem co się da trochę wkurzajace jak wibruje nie oddanej godzinie Link to comment Share on other sites More sharing options...
abc00 Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 Pozostaje użyć młotka. Sorry, cóż innego można napisać. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrplawecki Posted November 18, 2017 Author Share Posted November 18, 2017 raczej kupić mi band 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts