Mariuszes Opublikowano 17 Września 2017 Opublikowano 17 Września 2017 (edytowane) Witam miesiąc temu zrobiłem kopię telefonu rn3 w twrp. Zrobiłem też kopię w chmurze jak i kopię lokalna w pamięci telefonu. Bo wiem juz że te kopię jedną druga i trzecia dają tylko pewność przywrócenia wszystkiego bo każda coś okroi ( głównie chodzi zakładki z ekranu startowego aplikacji internet których mam masę i hasła do nich zapamietane . Następnie pożyczyłem ten telefon koledze na miesiąc bo i tak mam inny nowszy po czym po oddaniu telefonu zrobiłem wipe, jego dane usunolem wgrałem pliki swojej kopi . Po przywróceniu pojawia się ekran z hasłem połącz kropki aby odblokować Niestety nie działają te kropki rysując ten prawidłowy znak który zawsze ustawiam taki sam Da się to jakoś inaczej przywrócić ? Telefon został zablokowany i podpowiedź jest taka zrób wipe all Będzie jeszcze coś z tej kopi twrp?? Jak to możliwe że kopia pamięta prawie wszytko ale hasła nie pamięta Edytowane 17 Września 2017 przez Mariuszes
Kacper Skrzypek Opublikowano 17 Września 2017 Opublikowano 17 Września 2017 (edytowane) Usuń blokadę w TWRP - wchodzisz w Zaawansowane/Advanced -> Menedżer plików/File Manager, a tam w data, później w system i usuwasz pliki: gesture.key (jeśli jest) password.key (jeśli jest) locksettings.db locksettings.db-shm locksettings.db-wal I reboot do systemu. Wzoru nie będzie. Edytowane 17 Września 2017 przez Orjon 3
Mariuszes Opublikowano 17 Września 2017 Autor Opublikowano 17 Września 2017 Super spróbuję jutro bo dziś już nie mam nerwów do tego Dziękuję za szybką odpowiedź
ziomal_1313 Opublikowano 18 Września 2017 Opublikowano 18 Września 2017 Ściągnij agni tool box czy jak to się zwie. Instalujesz przez twrp i tam masz opcje usuń blokadę 1
Mariuszes Opublikowano 18 Września 2017 Autor Opublikowano 18 Września 2017 (edytowane) telefon wyzerowany wgrywam kopie nastepnie przywracam i robi sie blad 255 po ponwnym uruchoieniu blad aplikacji wyskakuje odrazu z lokalizacja sa na to jakies patenty ? kopie juz wgrywalem 5 razy i 5 razy na firmware sie wywala blad ale jak uruchomie telefon to ta nieszcesna aplikacja zonwu Edytowane 18 Września 2017 przez Mariuszes
mariusz.ur Opublikowano 18 Września 2017 Opublikowano 18 Września 2017 @Mariuszes Odznacz firmware podczas przywracania. Potem po przywróceniu kopi usuń pliki jak wyżej 1
Mariuszes Opublikowano 18 Września 2017 Autor Opublikowano 18 Września 2017 ok sprawdzam :> dam znac niebawem
Mariuszes Opublikowano 18 Września 2017 Autor Opublikowano 18 Września 2017 Wszytko gra dzieki panowie :> 1
Mariuszes Opublikowano 20 Października 2017 Autor Opublikowano 20 Października 2017 pytanie teraz na rn4 mi sie tak stalo czy jest AGNi_Toolbox-v1.3_flashable pod mido orientujecie sie ? bo ten ktry tu byl w poscie nie dziala pisze ze tylko wersja kate kenzo
Rekomendowane odpowiedzi