Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś zorientowałem się ze nie mam aplikacji sms, napewno jej nie usunąłem czy jest jakaś możliwość jej przywrócenia bez reinsalki systemu

Opublikowano

Adb push Mms.apk system/app

Apke wyciagniesz z dowolnego romu pod swoją rozdzielczość.

Ale wpierw po prostu napisz co nakombinowales. Bo apka sama z pulpitu nie zniknęła.

Opublikowano

Nic nie kombimowałem, nawet root Explorera nie mam na tym romie zainstalowanego, nie mam teraz dostępu do kompa , a czy mógłbyś mi podesłać na maila apke

Opublikowano

Przez najbliższy miesiąc nie mam dostępu do kompa i net kiepsko działa więc jak by b ktoś miał Rom na dysku to proszę o pomoc

Opublikowano

Ok już mam apkę,ale jak próbuję ją wrzucić do katalogu to pokazuje mi info ze już ona tam jest i czy zastąpić jak potwierdzam to zaczyna kopiować i zawiesza telefon

Opublikowano (edytowane)

Zrobiłem restart ale apki jak nie było tak nie ma nadal na pulpicie, można ją jakoś wydostać na pulpit skoro jest w systemie

Edytowane przez nosfera2
Opublikowano (edytowane)

Mam Redmi 1,pobrałem rom 2013023 więc wszystko powinno być ok

Wykonuję instalacje i wszystko jest ok ale nadal nie widzę jej w kontaktach i nie mogę jej wyciągnąć na pulpit

Skoro tak się nie da to chcę wykonać reinstalkę systemy, i tu kolejny problem pojawia się komunikat updating partition czyli co powinienem zrobić?

Edytowane przez nosfera2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...