dzeronimo Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 Witam. Problem polega na restartach tego telefonu, zbytnio mi to nie przeszkadzało bo zdarzało sie raz na tydzień czasami na trzy tygodnie aż do dziś, co chwile restart , soft to 8.2.1 nie wiem czy to dobry czy nie ? Od nowości taki jest , czy może da się coś z tym zrobić czy oddać na gwarancje ?
sebastiw Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 Osobiście uważam, że należy telefon zareklamować, bo nie powinien w ogóle się restartować... skoro nie zmieniałeś softu, a wcześniej miałeś ten sam i problemu nie było to chyba nie wina oprogramowania
bezglowy Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 (edytowane) Chyba, że soft jest syfiasty. Najlepiej chyba będzie jak pobierzesz globala na komputer i zainstalujesz na nowo Edytowane 2 Września 2017 przez bezglowy
dzeronimo Opublikowano 3 Września 2017 Autor Opublikowano 3 Września 2017 (edytowane) Kolego a możesz coś więcej jak to zrobić i skąd pobrać tego globalna ? Po zainstalowaniu globalna tracę gwarancję ? Tak patrzę że chyba mam globalna ? Proszę może mi to ktoś wyjasnic ? Edytowane 3 Września 2017 przez dzeronimo
mariusz.ur Opublikowano 3 Września 2017 Opublikowano 3 Września 2017 Zrób przywracanie do ustawień fabrycznych . Jak po tym dalej będzie się restartował to oddaj na gwarancję .
bezglowy Opublikowano 3 Września 2017 Opublikowano 3 Września 2017 Dnia 3.09.2017 o 10:13, dzeronimo napisał: Kolego a możesz coś więcej jak to zrobić i skąd pobrać tego globalna ? Po zainstalowaniu globalna tracę gwarancję ? Tak patrzę że chyba mam globalna ? Proszę może mi to ktoś wyjasnic ? TUTAJ masz wszystko opisane, łącznie z poradnikiem jak wgrać. Również możesz kliknąć "Aktualizacje systemowe", 3 kropeczki w prawym górnym rogu i "Pobierz aktualizację". Wtedy pobierze najnowszy ROM (ten który masz obecnie zainstalowany), i zainstaluje na nowo. Danych na telefonie nie stracisz. Nie, nie tracisz gwarancji. Teraz też masz Globala zainstalowanego.
dzeronimo Opublikowano 6 Września 2017 Autor Opublikowano 6 Września 2017 Zrobiłem Reset pomogło na dwa dni , i znowu się zresetował, dziwna sprawa jak by było uszkodzenie mechaniczne to chyba ten ustawienia fabryczne by nie wiele dały >? A dały jest lepiej. Jeszcze mam pytanie piszecie o co tygodniowej aktualizacji w piątek ja czegoś takiego nie mam ? Hmm może mi to ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tym ? Te 3 kropeczki też już robiłem .....
Wojusek Opublikowano 6 Września 2017 Opublikowano 6 Września 2017 @dzeronimo Co tydzień wychodzą aktualizację softu xiaomi.eu. nie śledziłem tematu ale podejrzewam że Ty posiadasz soft global którego aktualizację są duzoooo rzadziej.
dzeronimo Opublikowano 12 Września 2017 Autor Opublikowano 12 Września 2017 Tak ja posiadam global. Czy jeżeli zainstaluje ten o którym mówisz nie stracę gwarancji ?
tpawel Opublikowano 12 Września 2017 Opublikowano 12 Września 2017 Pytaj sprzedawcę o to. Różnie do tego tematu podchodzą
dzeronimo Opublikowano 30 Września 2017 Autor Opublikowano 30 Września 2017 Proszę pomóżcie , cały czas mam problem z restartami note redmi 4 4/64 procesor Media teak. Oddałem go do serwisu zmienili soft , powiedzieli że tydzień go testowali na niby jakimś włączonym filmie i film cały czas chodził więc jest dobrze. Po odebraniu od nich na drugi dzień od nowa restarty. Czy może to być wina telefonu a może karty SIM a może sd ?
Szebatsian Opublikowano 30 Grudnia 2017 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Mam mały problem, mój rn4 nie może się włączyć tzn. cały czas się resetuje a system nie może wystartować.Restarty pojawiły się samoistnie, wieczorem podłączyłem tylko wyłączony telefon do ładowarki. Miałem ustawiony budzik na 8 rano, wiec domyślam się, że telefon próbował się włączyć właśnie z tego powodu. Jednak pojawił się problem, który opisałem wyżej. Nie mogę też wejść w recovery, jedyne co mogę zrobić to odpalić fastboota więc myślę, że zostało mi jedynie wgranie softu. Możecie mi powiedzieć jak to zrobić? Ostatnio to robiłem z moim #rn3pro przez miflasha, ale nie jestem pewien czy mogę zrobić to w ten sam sposób z #rn4x To ten model z Helio X20 4RAM i 64ROM
Rekomendowane odpowiedzi