xKeganx Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Po zaktualizowaniu softu z poziomu telefonu głośność na słuchawkach zmalała drobne błędy w tłumaczeniu po aktualizacji z polskiego na angielski oraz eksplorer uruchamia się dłużej 2-3 sekundy pokazuje ikony jak i pamięć wewnętrzna tu pytanie da się to jakoś cofnąć do poprzedniego softu sprzed aktualizacji bez potrzeby kompa czy nie da rady?
Acid Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 A coś... dokładniej napiszesz? Wysłane z MI6
xKeganx Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2017 (edytowane) Posiadam android 7.1.1 w wersji global 8.5 ver. Stabilna 8.5.1.0 kamiec coś jeszcze trzeba? Oraz Xiaomi Mi 6 Edytowane 29 Sierpnia 2017 przez xKeganx
Acid Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 No to Global. Trudno. Tutaj tym się nie zajmujemy. Wgraj miuipolska... Aczkolwiek to są nic nie znaczące problemy. Nie jest to powód by cofać się w wersji systemu - czego i tak nie zrobisz. Wysłane z MI6
przemo5040 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 (edytowane) 7 godzin temu, Acid napisał: Nie jest to powód by cofać się w wersji systemu - czego i tak nie zrobisz. A czemu ma nie zrobić? Z zablokowanym bootloaderem i bez dostępu do roota może śmiało wgrać poprzednia wersje globala a jakby chciał to nawet i global beta (z poziomu telefonu przez 'Aktualizacje') Co do poglaszania muzyki na słuchawkach mam to samo na 8.5.1.0. Jest to bardzo irytujący problem Edytowane 30 Sierpnia 2017 przez przemo5040
Nezumi Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 55 minut temu, przemo5040 napisał: A czemu ma nie zrobić? Z zablokowanym bootloaderem i bez dostępu do roota może śmiało wgrać poprzednia wersje globala a jakby chciał to nawet i global beta (z poziomu telefonu przez 'Aktualizacje') Bo cofnięcie się spowoduje crash apek systemowych, jedna po drugiej i przywrócenie do fabrycznych nie zawsze rozwiązuje problem...
xKeganx Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Czyli co pozostaje czekać na następną aktualizacje może chinole się skąpana i naprawią
Rekomendowane odpowiedzi