latet Opublikowano 28 Czerwca 2014 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Witam, Zależy mi, aby mieć na Redmi Note widget "Wiadomości i pogoda". Mam plik GenieWidget.apk (sam nie pamiętam skąd go mam, ale zdaje się, że dał się zainstalować na Mi2S), ale nie chce sie zainstalować na Redmi Note. Pewnie zła wersja (Androida). Czy istnieje właściwa? Ostatecznie – coś w zastępstwie? (jest bardzo podobna aplikacja w Skepie, ale zaciąga newsy tylko anglojęzyczne, nawet jak się jej ustawić, że ma brać polskie). Dzięki!
Aquila Opublikowano 28 Czerwca 2014 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Apka działa. Np. Root explorerem przerzuc/skopiuj do system/app. Pepmission rw-r--r-- Ownership owner 0:root, Group 0:root. I reboot. 1
kulig007 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Opublikowano 29 Czerwca 2014 (edytowane) Mogę prosić, żeby ktoś podrzucił aplikacje. Chętnie bym sobie zainstalował -edit- Dobra już mam, znalazłem. Edytowane 29 Czerwca 2014 przez kulig007
ZduneX25 Opublikowano 6 Lipca 2014 Opublikowano 6 Lipca 2014 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi