Skocz do zawartości
  • 0

Zamiana Mi5 64GB na?

Pytanie

Opublikowano

Hej,

Mam możliwość sprzedaży mojej Mi5 64GB w dobrej kasie.

Poszukuje innego modelu do 5,2" godnego następcy w okolicy max 350$. 

Za czym warto się rozglądać? W Chinach a może lepiej w Polsce? 

16 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

No mam okazje sprzedac w dobrej kasie, wiec czemu nie ;)
Lubie żonglować elektroniką. 

W sumie to rozglądnę się za Mi6. Gdyby go tak wyrwać za 380$ to w sumie nie dużym kosztem wymieniłbym model..

• 0
Opublikowano

Mógłbyś pomyśleć o mi5x ale ten model nie jest specjalnie lepszy ani gorszy od mi5.
Za ile sprzedajesz?
To tajemnica?
Też się w sumie zastanawiam.
Trochę już mi się znudził mój mi5

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

• 0
Opublikowano
19 godzin temu, Gravis napisał:

Poszukuje innego modelu do 5,2" godnego następcy w okolicy max 350$. 

Bedzie ciezko... Samoistnie nasuwa sie opcja na mi6, tyle ze poza jednym sklepem ktory wrzucil jakeis promo na mi6 za afaik 360$, to wszedzie cena oscyluje w okolicy 400$. 

Z innych marek tez ciezko powiedziec, moze cos daloby sie ugrac na amazon.de ostatnio byl samsung S7 za okolo 1600zl, ale to przekracza budzet. 

Moze warto pomeczyc sie z miesiac z jakims sztruclem z szuflady i czaic na okazje na mi6. Tyle ze tez nikt nie zagwarantuje ze cena spadnie do tych 350$ do pazdziernika. No i ten nieszczesny VAT, ktory zawsze powinno brac sie pod uwage, tez bruzdzi. 

• 0
Opublikowano
Dnia 22.08.2017 o 11:41, cietybadacz napisał:

Mógłbyś pomyśleć o mi5x ale ten model nie jest specjalnie lepszy ani gorszy od mi5.

Nie żartuj... Choćby sam brak OIS czyni go gorszym.

• 0
Opublikowano
23 minuty temu, Gravis napisał:

Tomtop z UPS przez Holandie za 395$ i 9% cashback już na moim paypal ;) mimo braku telefonu fizycznie jeszcze :D 

Nie znam tego sklepu, więc zapytam:

• ceny tam są tylko podane w PLN czy rzeczywiście płaci się w PLN (tzn. z Paypala są pobierane PLN, dokładnie wg podanej ceny?)
  • jak idzie z Holandii, to wiadomo, że bez VAT. Ale niektóre modele wysyłają tylko z Chin. Czy wtedy oferują jakąś "metodę" bezvatową?
  • jak wygląda kwestia gwarancji, a szczególnie – jeśli nasz takie info – w prakyce?
  • za co konkretnie ten zwrot 9% się dostaje?

Dziękuję!

Oraz – czy możesz podać link do tej oferty, bo ja znalazłem tylko tą:

https://www.tomtop.com/xiaomi-5/p-pz0041b-us-64.html

a tam nie ma opcji wysyłki z/przez Holandię...?

• 0
Opublikowano
41 minut temu, cietybadacz napisał:

Odpowiesz na pytanie@latet w tym wątku lub na priv?
Myślę nad zmianą mi5 na mi6. Mi5 działa nadal ok. Na miui 9 świetnie. Tylko znudził mi się.

Nie wiem, czy na pewno do mnie to pytanie? Nie przeżyłem przesiadki Mi5→Mi6. Wciąż siedzę na Mi5. Ale gdybym dziś musiał zmienić telefon, to na pewno bym wybrał Mi6, choć daleko mu do idealnego telefonu moich marzeń.

• 0
Opublikowano
53 minuty temu, cietybadacz napisał:

Odpowiesz na pytanie@latet w tym wątku lub na priv?
Myślę nad zmianą mi5 na mi6. Mi5 działa nadal ok. Na miui 9 świetnie. Tylko znudził mi się.

Już się podzieliłem odpowiedzią na priv

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...