ziutek11113 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Tak jak w temacie, jest zasięg i w ogóle w drugiej przestrzeni, ale nie ma nawet opcji włączenia danych komórkowych, np na wysowanej belce, czy to normalne? Bo bardzo dziwne moim zdaniem, telefon to redmi 4x, nakładka miui 8.2, sieć virgin mobile, global room.
kamillm Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 (edytowane) 2 godziny temu, ziutek11113 napisał: w ogóle w drugiej przestrzeni co to za przstrzen? Redmi4X ma swoj dzial tak btw. Edytowane 20 Sierpnia 2017 przez kamillm
ziutek11113 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2017 10 minut temu, kamillm napisał: co to za przstrzen? Redmi4X ma swoj dzial tak btw. No taka opcja druga przestrzeń, raczej nie od modelu to zależy, raczej każdy w miui to ma, opcja polega na drugim pulpicie, tworzysz jakby drugie urządzenie
kamillm Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 @ziutek11113 chodzi Ci o drugi profil urzadzenia?
ZduneeeK Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 19 hours ago, kamillm said: @ziutek11113 chodzi Ci o drugi profil urzadzenia? Chodzi mu o opcje "Druga przestrzeń", która znajduje się w ustawieniach. Dokładnie(u mnie) ta opcja znajduje się pomiędzy "Ekran główny" a "Nie przeszkadzać". On 20.08.2017 at 7:55 AM, ziutek11113 said: Tak jak w temacie, jest zasięg i w ogóle w drugiej przestrzeni, ale nie ma nawet opcji włączenia danych komórkowych, np na wysowanej belce, czy to normalne? Bo bardzo dziwne moim zdaniem, telefon to redmi 4x, nakładka miui 8.2, sieć virgin mobile, global room. U mnie również nie mam możliwość włączenia/wyłączenia transmisji danych jeżeli przełączę się na drugą przestrzeń ale gdy włączę transmisję będąc na pierwszej przestrzeni to internet dział i na drugiej. Czyli żeby korzystać na drugiej przestrzeni z transmisji danych musisz włączyć ją na pierwszej przestrzeni. 1
ziutek11113 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2017 1 godzinę temu, ZduneeeK napisał: Chodzi mu o opcje "Druga przestrzeń", która znajduje się w ustawieniach. Dokładnie(u mnie) ta opcja znajduje się pomiędzy "Ekran główny" a "Nie przeszkadzać". U mnie również nie mam możliwość włączenia/wyłączenia transmisji danych jeżeli przełączę się na drugą przestrzeń ale gdy włączę transmisję będąc na pierwszej przestrzeni to internet dział i na drugiej. Czyli żeby korzystać na drugiej przestrzeni z transmisji danych musisz włączyć ją na pierwszej przestrzeni. oooo i taka odpowiedz mi pasuje, dzięki co dziwne net jest, ale w belce i w ustawieniach nie ma nic, no trudno, moze byc i tak 1
Rekomendowane odpowiedzi