Iocasta Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Hej, jestem nowym użytkownikiem Mi Note 2 i korzystam na nim z kalendarza google, gdzie mam ustawione powiadomienia o różnych wydarzeniach. W trybie cichym, kiedy telefon ustawiony jest tylko na wibracje, przypomnienie z kalendarza google wydziera się wniebogłosy. Wiecie może jak sprawić, żeby w trybie cichym te powiadomienia/przypomnienia tylko wibrowały i pokazywały się na ekranie, a nie wydawały z siebie dźwięki? Pzdr, Ola
ZduneX25 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Xiaomi nigdy nie zależało na dostosowywaniu się do apek Google, więc jak kalendarz sam w sobie nie ma trybu jakiegoś nocnego to nic nie zrobisz.
wolf Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 (edytowane) Na Mi5 nie ma takiego problemu, więc albo problem Romu na Note 2, albo u Ciebie na telefonie. Proponuję czyszczenie danych aplikacji Google Calendar, oraz prośbę o opinię innych użytkowników Note 2. Ewentualnie przesiadka na wbudowany kalendarz i synchronizacja z Google . Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Edytowane 21 Sierpnia 2017 przez wolf
Rekomendowane odpowiedzi