Dupriś Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Dzisiaj rano telefon pobrał automatycznie Androida 7.0.NRD90M (MIUI Global 8.5), zauważyłem spadek płynności animacji przewijania i nieraz uruchamiania aplikacji. Widać to zwłaszcza przy powolnym przewijaniu ustawień. Przed aktualizacją było wszystko w porządku. Pytanie do was, czy ktoś też tak ma i co z tym zrobić, nie ukrywam, że jest to dość irytujące. Nie mam backup'a z poprzedniej wersji (może kiedyś wyrobie nawyk).
Dupriś Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2017 28 minut temu, adamo64 napisał: Masz wersję 4Pro? Zwykła 4 z xkoma
FromWP Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 (edytowane) 16 minut temu, Dupriś napisał: Zwykła 4 z xkoma To jakim cudem ci pobrało globala, jak dla zwykłego Redmi 4 nie ma takiego? Może masz note, a nie zwykłego Redmi 4. Widzę że dla wersji indyjskiej się jednak pojawił, ale jeszcze nie na androidzie 7. Edytowane 16 Sierpnia 2017 przez FromWP
Dupriś Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2017 8 minut temu, FromWP napisał: To jakim cudem ci pobrało globala, jak dla zwykłego Redmi 4 nie ma takiego? Może masz note, a nie zwykłego Redmi 4. Faktycznie mój błąd, założyłem temat w złym dziale, proszę moderatora o przeniesienie
Rekomendowane odpowiedzi