shae Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 (edited) Witam Przejrzałem podobne tematy i nie znalazłem niestety odpowiedzi na mój problem. Zniknęła mi, dosłownie, aplikacja "Telefon" z głównego ekranu. Mówiąc dokładniej - skrót do niej, bo aplikacja sama w sobie figuruje w ustawieniach i aplikacjach systemowych, mogę ją konfigurować itp., natomiast nie mam do niej dostępu. Jedynym odstępstwem od tego jest sytuacja, w której to ktoś do mnie dzwoni i nie odbiorę telefonu, wówczas klikam w powiadomienie o nieodebranym połączeniu i widzę klawiaturę oraz historię połączeń. Aplikacja nie została usunięta, bo w spisie aplikacji figuruje. Skrót nie został też przeniesiony na inny ekran. Po prostu zniknął i nie mam pojęcia jak do niego dotrzeć lub wygenerować nowy. Czy jest jakiś nieinwazyjny sposób na rozwiązanie tej sytuacji? Chciałbym uniknąć powrotu do ustawień fabrycznych itp. Nie licząc dialerów z Google Play, które to w większości posiadają reklamy w wersjach darmowych, nie mam obecnie możliwości wykonywania połączeń (poza opisaną sytuacją, kiedy to ktoś do mnie dzwoni). Z góry dziękuję za pomoc. Edited August 15, 2017 by shae
Acid Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 Spróbuj usunąć dane aplikacji systemowy launcher (Mi Home). Wysłane z MI6
Recommended Posts