wojtekmarchewka Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Witam kolegów, mam taką dziwną sytuację od kilku tygodni, mianowicie gdy wchodzę w aparat w celu zrobienia zdjęcia, lub nagrania filmu. Na ekranie ( górny lewy bok) widnieją czerwone cyfry -6 +4, nie wiem co to oznacza, i czy to jest problem, nie zauważyłem pogorszenia jakości zdjęć czy filmów ( może trochę z ostrością w słabym świetle). Czy ktoś ma pojęcie co to może być? Jeszcze nie przywracałem my ustawień fabrycznych, Wipe cache i dalvik nic nie daje.
@GUTEK@ Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Też takie coś miałem. Nie wiem czy to przypadkiem nie wina tego że używasz soft Xiaomi.eu. Przynajmniej coś takiego znalazłem na oficjalnym forum.
wojtekmarchewka Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Mam soft 7.4.20 i pojawiło się nagle kilka tygodni temu, a czy zauważyłeś związane z tym jakieś problemy?
JachuWojtan Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Ale jeśli wina byłaby softu to chyba każdy powinien coś takiego mieć ? Może coś w opcjach deweloperskich się włączyło ? A próbowałeś reinstal, bo jeśli dalej jest po reinstalacji to bardzo dziwne. PozdroWysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
wojtekmarchewka Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2017 20 godzin temu, JachuWojtan napisał: Ale jeśli wina byłaby softu to chyba każdy powinien coś takiego mieć ? Może coś w opcjach deweloperskich się włączyło ? A próbowałeś reinstal, bo jeśli dalej jest po reinstalacji to bardzo dziwne. Pozdro Jeszcze nie przeinstalowywałem, ale może na dniach to zrobię.
wojtekmarchewka Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2017 System zainstalowany na nowo, downgrade z 7.4.20 na 7.3.16. Cyfry z aparatu zniknęły, także dziękuję za zainteresowanie i temat do zamknięcia. 2
Rekomendowane odpowiedzi