Szarek Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 (edytowane) Witam Jakiś czas temu w telefonie nie łączyło wejście ładowarki, trzeba było zawinąć w odpowiedni sposób kabel na telefonie, aby ładowało. Wyczyściłem gniazdo z brudu i od tamtej pory nie udało się uruchomić tego telefonu. Próbowałem naprawić go trzymając go podłączonego przez długi czas pod usb kompa jak i ładowarką, wymieniłem w nim płytkę usb i baterię. Niestety te czynności nie postawiły telefonu. Po podłączeniu do ładowarki dioda ładowania nie zapala się, komputer go nie wykrywa. Podczas ładowania nagrzewają się elementy, które są w zielonej ramce: . Jak go naprawić? Edytowane 14 Sierpnia 2017 przez Szarek
Acid Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Wymienić to co pokazujesz na zdjęciu... czyli płytę główną. Wysłane z MI6
Acid Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Żaden. Prócz aliexpress. Wysłane z MI6
skay77 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 A ten sklep dragon tam jest duzo czesci do xiaomi (dragon tt) jakos takWysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi