DiscoPhoenix Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 (edytowane) Posiadam urządzenie xiaomi redmi 3s i ostatnio zaopatrzyłem się w selfie sticka, problem jest taki że jak podpinam selfie sticka przez Jack 3,5mm i naciskając przycisk na selfie sticku to robi jedno zdjęcie i kolejnych już nie chce aż do momentu odpięcia i ponownego podpięcia selfie sticka. System mam cały czas aktualizowany, pomóżcie ;/. Edytowane 11 Sierpnia 2017 przez DiscoPhoenix
FromWP Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 32 minuty temu, DiscoPhoenix napisał: System mam cały czas aktualizowany, pomóżcie ;/. Jaki system? Prawdopodobnie jakaś inna aplikacja zawładnęła działaniem tego przycisku, ale jaka i co z tym zrobić nie wiadomo. Wiadomo tylko, że jak kijek nie działa to jest duży problem, ale żeby rozwiązać problem, trzeba się bardziej otworzyć i podać jakieś szczegóły!
DiscoPhoenix Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Nie jestem znawcą, telefon posiada MIUI global 8.5 | stabilna 8.5.3.0 (MALMIED) Oraz androida 6.0.1
FromWP Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 1 godzinę temu, DiscoPhoenix napisał: 8.5.3.0 (MALMIED) Oraz androida 6.0.1 Rom masz normalny, ale prawdopodobnie masz jeszcze jakąś aplikację, która tym wyzwalaniem steruje. Takie aplikacje miewają problemy, szczególnie w Miui powyżej Androida 5. Może jakaś inna by zadziałała, ale problem może okazać się nie rozwiązywalny.
DiscoPhoenix Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2017 No to nic, dziękuję za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi